Blog & Youtube Schema?

Schema? Hoe denken jullie hier over?

Aangezien ik geheel onverwachts besloot om ook video’s te gaan maken verwaarloos ik mijn blog een beetje. Ik vind video’s maken erg leuk en interessant en wil me nu ook echt gaan verdiepen in editen zodat de video’s en beter uit gaan zien. Maar dit kost ontzettend veel werk nu ben ik met mijn Primark shoplog uren bezig geweest omdat het niet lukte en toen ik klaar was, was mijn hele stem doorgespoeld. Uiteindelijk ben ik van Sony vegas pro naar Windows movie maker gegaan, vegas pro is echt nog te moeilijk voor mij en movie maker is net even wat makkelijk. Als ik meer video’s ga maken heb ik minder tijd om te bloggen. Elke vrije dag ben ik bezig met mijn blog of youtube kanaal heel erg leuk maar soms ook best vermoeiend. 

Dus mijn vraag zou ik een schema gaan maken?  Ik werk de ene week 4 dagen de andere 3 en soms maar 2. Dus per week hangt het er echt vanaf hoeveel tijd ik heb om aan mijn blog en youtube kanaal te zitten. Afgelopen vrijdag was ik vrij en heb ik 3 video’s opgenomen en daarna heb ik eerlijk gezegd geen zin meer om ook nog te gaan bloggen. Maar dan komen er weer geen artikelen online en dat vind ik ook jammer. Ik wil het allemaal leuk houden en geen druk op mezelf zetten door artikelen of video’s af te moeten hebben. Ik heb moeite om met stress om te gaan en heb daardoor weleens een burn out gehad en wil dit graag voorkomen.  Zoals het nu gaat gaat het best goed ik zet artikelen online wanneer ik wil en maak video’s wanneer ik wil. Maar misschien is het voor jullie overzichtelijker als ik bijv. 3 a 4 artikelen per week maak en 1 a 2 video’s ligt er natuurlijk aan hoeveel ik werk. En misschien vaste upload dagen? Laat me alsjeblieft weten hoe jullie er over denken? Misschien vind je het wel prima zo of misschien heb je behoefte aan vaste dagen. Let me know! Ik wil jullie trouwens bedanken voor alle super lieve reacties altijd daar doe ik het voor. Groetjes Farah

Comments

  1. Mij maakt het niet uit! vind het zo wie zo leuk als er iets van je online komt! of dit nou filmpje of artikel is! Je moet doen waar jij je goed bij voelt. en als dat betekend dat je 3 video’s online zet en geen artikel…so be it! Ik denk dat je volgers toch wel blijven kijken en lezen 😉 Xxxxx

  2. Het maakt mij helemaal niet uit wat je doet meis! Zolang jij je er maar goed bij voelt, ik blijf toch wel terug komen voor je artikelen en video’s 🙂 Neem gewoon de tijd! xxx

  3. Ik sluit me helemaal aan buj de vorige reacties! Zolang jij het prettig vindt, zul je dat blijven zien!
    Sabrina

Speak Your Mind

*