The Body Shop Glazed Apple Bodybutter

Als ik ergens wel heel erg naar benieuwd was dan was het wel de glazed apple lijn van the body shop. Ik heb niet veel ervaring met the body shop ik heb een bodybutter in strawberry en een keer een douchegel gehad. Nu wilde ik wat kadootjes voor kerst bestellen en the body shop heeft altijd leuke dingetjes en uiteraard bestelde ik voor mij zelf ook wat items. Vandaag wil ik de bodybutter van de glazed apple (kerst) lijn voor jullie reviewen.


De verpakking ziet er erg mooi uit precies wat ik voor ogen heb als het gaat op een product dat naar appel ruikt. Groen natuurlijk en een mooie strik erop. Dit is wat the body shop zegt over deze bodybutter: Een intensief werkende, romige bodycrème die gemakkelijk door de huid wordt geabsorbeerd met de heerlijke, zoete geur van Glazed Apple. De Body Butter werkt verzorgend en verzachtend en beschermt de huid tegen vochtverlies, tot wel 24 uur lang. Een echte must-have tijdens de wintermaanden! Met voedende Community Fair Trade-Sheaboter en Cacaoboter

Klinkt helemaal niet verkeerd een verzorgend product is nooit verkeerd en al helemaal niet met mijn droge benen. Ik zie echt heel veel velletjes en heb ontzettend veel last van eczeem. Helaas is dat in de wintermaanden altijd het geval ook ben ik er achter gekomen dat ik mezelf krab in me slaap wordt telkens wakker met allerlei sneetjes. De bodybutter irriteert trouwens niet op mijn eczeem en wondjes dus dat is fijn. Er zit natuurlijk wel parfum in het product maar mijn lichaam reageert daar niet op.

De Ingrediënten 

Aqua/Water (Solvent), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Emollient), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Emollient), Glycerin (Humectant), Cetearyl Alcohol (Emulsifying Agent), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), PEG-100 Stearate (Emulsifying Agent), C12-15 Alkyl Benzoate (Emollient), Ethylhexyl Palmitate (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient), Cera Alba/Beeswax (Emulsifier), Dimethicone (Emollient), Pyrus Malus Seed Oil/Pyrus Malus (Apple) Seed Oil (Emollient), Sucrose (Humectant), Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (Emollient), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Tocopherol (Antioxidant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Limonene (Fragrance Ingredient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Linalool (Fragrance Ingredient), Citral (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 42090/Blue 1 (Colorant).

Oh wat ziet dit er lekker uit zou er zo een hapje uit kunnen nemen hahaha. Eigenlijk is het gewoon zonde om te gebruiken maar laten staan is ook zo zonde natuurlijk. De geur is zoet ik moet zeggen dat ik niet echt appeltjes ruikt maar misschien ligt het aan mij. 

Het is een lekkere dikke substantie een heerlijke boter die mijn lichaam goed verzacht. Ik heb de bodybutter nu 2 weken gebruikt en ben er erg te spreken over. Het intrekken duurt lang dus ik gebruik hem als ik ga slapen. De body shop zegt dat hij snel intrekt maar dat is echt niet waar. Ik gebruik het dus lekker savonds zodat het de hele nacht de tijd heeft om in te trekken. En als ik wakker wordt heb ik een heerlijk zacht en verzorgd huidje. Toch vind ik de geur lekker zoet maar ik heb  er geen appeltjes idee bij ik denk ook meer aan een zure geur als ik aan appeltjes denk. Ik eet altijd die lichtgroene granny smith appels die mega zuur zijn. Dus misschien ligt het aan mij.

De Kerstcollectie zal na de Kerst weer verdwijnen dus als je deze wilt hebben moet je snel zijn. Er is momenteel 2e voor de helft van de prijs voor heel veel artikelen. Ik heb ook gebruik gemaakt van deze aanbieding. De bodybutter kost € 16,- voor 200 ml. Maar je kunt hem nu natuurlijk nu met wat korting scoren. 

Ik ben fan! Heb jij deze lijn al geprobeerd en vind jij hem naar appeltjes ruiken?

Comments

  1. Hij ruikt zo lekker! Ik heb hem alleen laten liggen tot na de kerst, aangezien hij dan in de sale komt!

  2. Ik heb hem nog niet geroken gewoon.. Lijkt me erg fijn en leuk artikel mop

  3. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

  4. I recently had a good fortune of reading your article it is really well written with updated information. I will be returning here often now.

Speak Your Mind

*