Flormar Quartet Eyeshadow 402

Toen ik laatst in de Flormar was zag ik een prachtig palette met mooie cranberry kleuren. Nu dacht ik dat Bethany helemaal gek was op dit palette alleen toen ik haar een berichtje stuurde bleek dit niet van Flormar te zijn maar van Kiko. Ik was een klein beetje teleurgesteld omdat ik geen swatches had gemaakt.  Ben je benieuwd hoe het palette mij bevalt? Lees dan snel verder.


Dit is hem dan het Flormar Quartet Eyeshadow in de kleur 402 Pink Flamingos om precies te zijn. Zoals je aan de titel kan zien is het een palette met 4 kleurtjes. Ik ging voor deze omdat ik Cranberry kleuren mooi vind. 


De inhoud vind ik echt fantastisch, de kleuren spreken mij erg aan. Zo heb je 2 Cranberry kleuren, 1 roze en een highlighter. Ik kan de kleur niet zo goed beschrijven.  


Het pigment is echt prima. Alleen de 2e kleur is echt heel erg korrelig bij de andere 3 kleuren had ik daar geen last van. Die linker kleur vind ik echt heel erg mooi. 


Ik heb alle kleuren gebruikt voor mijn ooglook. De roze kleur op het bewegende ooglid de lichte cranberry kleur in de crease, de donkere alleen aan de buitenkant. En de highlighter onder het wenkbrauwbot. Helaas kan je het echt niet goed zien op de foto ik heb zeker wel 50 foto’s gemaakt. En ben er over geen 1 tevreden ik weet niet waarom maar ik krijg het niet voor elkaar. 
De kleuren blijven de hele dag mooi zitten, ik heb wel een oogschaduw basis gebruikt. Ik vind het echt een mooi palette voor de prijs. Het palette kost namelijk € 6.95.

Helaas vindt je Flormar alleen in Amsterdam en Enschede!

Comments

 1. Deze is echt heel mooi gebruik de quattro ook heel graag x

 2. De kleuren staan je goed Farah xxx

 3. Hele mooie kleuren, alleen ik zie zelf de ooglook niet echt. Volgende keer een closed eye foto? X

 4. Ah ik heb hem ook! Fijn is ie he?! Ik vind alleen die twee highlighter kleuren ontzettend op elkaar lijken, dat is wel jammer. XO

 5. Prachtige palette! Niet echt kleuren die ik zelf zou gebruiken helaas.

 6. Mooie kleurtjes!

 7. Oeh mooie kleuren!

 8. Super mooi!

 9. Echt een prachtig product zeg. Wat een mooie kwaliteit!

 10. Wat een mooi product!

 11. Mooie kleurtjes, past ook goed bij je vest!
  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 12. echt heel erg mooi!

Speak Your Mind

*