Favorieten producten van 2014

Oke oke ik weet het ik ben harstikke laat. Maar ik wil nog graag mijn favorieten beauty producten van 2014 met jullie delen. Het zijn stuk voor stuk toppers die ik echt iedereen aan kan raden. 
 
 

Als eerste mijn favoriete foundation van het afgelopen jaar namelijk de Mac pro long wear foundation. Me zusje was helemaal verliefd op deze foundation hij werkte erg goed voor haar vette huidje. Nu heb ik een mega vette t zone en de rest is droog tot normaal. Ik gebruikte de Mac matchmaster maar vond de kleur niet erg mooi het maakte me te gelig. Nu heb ik me laten adviseren voor een nieuwe tint en kwamen we uit op NC15. Ik ging voor de pro long wear foundation en wat is die fijn! Ik heb denk ik 4 flesjes al opgemaakt en gebruik momenteel de Nars sheer glow foundation. Erg prettig maar me t zone glimt ontzettend en daar had ik met deze minder last van. Als die van Nars op is ga ik deze van Mac weer kopen. Als je last hebt van een vette huid of vette t zone is deze echt een aanrader.
En dan de lasting perfection concealer van Collection, hij komt uit Engeland. De concealer kost rond de 5 euro. En is helaas alleen maar in Engeland verkrijgbaar. De dekking is echt super dekkend en voelt heel prettig op de huid. Veel meiden zijn gek op deze concealer en ik begrijp heel goed waarom. 
Over een vette t zone gesproken met deze blot powder van Mac is die gelijk foetsie. Deze poeder matteert de huid perfect en gaat de glim tegen. Ook erg te handig om te gebruiken wanneer er foto’s worden gemaakt.  Je hebt verschillende tinten maar eigenlijk is hij redelijk transparant. 
Ik kocht het Naked palette van Urban Decay pas dit jaar en daar geniet ik heel erg van. Het palette heeft prachtige warme kleuren en veel variatie. Ik heb dit palette met liefde gebruikt ben er zo ontzettend blij mee. 
Dit is denk ik wel de leukste ontdekking van 2014 toen ik deze mascara gebruikte viel mijn mond open. Wauw wat een wimpers deze mascara geeft echt een false lash effect. Ik heb het over de Benefit They’re Real mascara. Ik ben zo verslaafd aan deze mascara kan echt absoluut niet meer zonder deze. Hij geeft mijn wimpers enorm veel volume en lengte maar ook veel separatie. 
Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik dit Catrice eyebrow kitje het meeste afgelopen jaar. Ik gebruikte meestal de lichte kleur en heel soms de donkere. Ik heb nu sinds kort het Anastasia wenkbrauw kitje daar kun je een review van verwachten. De Catrice variant is echt goed alleen vind de kleur niet helemaal goed matchen. Het kan ermee door maar iets lichter zou beter staan bij mij. Verder is deze poeder echt harstikke goed!
Please me van Mac is mijn meest gedragen lipstick het is een kleur voor elke dag. Je kunt hem op ieder moment van de dag dragen. Hij is geschikt voor werk maar ook voor een feestje bijvoorbeeld. Ik vind het een prachtige kleur en hij staat heel veel mensen ontzettend goed. 
Deze blush hoort bij de zomercollectie van Mac. Dit is de kleur sea me hear me normaal gesproken ga ik voor een lichter tintje. Maar ik heb deze zo ontzettend vaak gedragen ik vind hem echt prachtig. Hij geeft goed pigment en is wel opvallend maar niet heel erg. De kleur geeft me een gezonde blos en zal hem ook zeker vaker dragen.
De mooiste highlighter ooooit en mijn meest gebruikte highlighter in 2014. Wat een pareltje ik kocht hem in januari. En heb hem eigenlijk haast elke dag gebruikt er zit ook al een aardige deuk in. Dit is Nars albatross een wit gouden highlighter. De glans komt je tegenmoed en hij is gewoon heel mooi.
Ik en eyeliners is echt een drama ik kan het gewoon echt niet. Met deze 2 wil het wel lukken de ene is een stift en de ander met een kwastje. Met beide kan ik een mooi dun lijntje trekken. De stift heb ik al maanden en is totaal niet uitgedroogd. Ze zijn ook beide lekker betaalbaar.
Deze kon je ook wel verwachten als je mij een beetje kent. Snow fairy van Lush is een super zoete douchegel die naar snoepjes ruikt. Hij is echt mierzoet en je moet er echt van houden. Ik vind hem ontzettend lekker en gebruik hem met plezier. Helaas hoort hij bij de Kerst collectie van Lush en is hij al niet meer te koop.  Maar elk jaar komt hij terug en zou je echt eventjes moeten gaan ruiken.
Ik gebruik niet vaak bodylotion of body butter zou het veel vaker moeten gebruiken. Mijn huid is erg droog en als ik met deze body butter insmeer wordt ik de volgende dag wakker met heerlijke zachte benen. Het intrekken duurt super lang daarom gebruik ik hem alleen voordat ik ga slapen. Ik vind aardbei heel lekker ruiken en daarom ging ik voor deze variant. 
En dan als laatste mijn favoriete reinigings producten de Garnier Micellaire water en de oog en lip reiniger van L’Oreal. En dan wel de 2 fase variant voor waterproof make up. Beide producten zijn erg mild en maken mijn gezicht goed schoon. Als mijn hele huid onder de eczeem zit kan ik deze producten ook gebruiken en dat is fijn. Ze irriteren absoluut niet. Met de oog reiniger krijg je alles heel makkelijk eraf en de Micellaire water werkt ook top. Deze 2 producten kan ik iedereen aanraden.
 
Zo dat waren wel al mijn favorieten van het afgelopen jaar. Ik vond het best moeilijk om bijvoorbeeld een blush te kiezen. Ik heb er zo ontzettend veel maar ben voor de gene gegaan die ik echt het meeste gedragen heb. 
 
Wat zijn jou favorieten?

Comments

  1. Dat zijn fijne producten! de parfum van Snow Fairy zou ook wel wat voor jou zijn. Dat was verleden jaar of het jaar daarvoor een limited item waar ik nog steeds erg blij mee ben! 😉 Xxxx

  2. Prachtige producten! Ik ben heel benieuwd naar de MAC foundation. Ik zou me ook eens moeten adviseren!

  3. wauw wij hebben veel gemeenschappelijke favorieten! Zo vind ik snowfairy, albatros en They’re real mascara echt geweldig!
    X

  4. Leuke favorieten! Ik zou ook wel graag die concealer van Collection willen, ik lees er veel goede dingen over.

  5. Wat een mooie favorieten. Er zitten erg mooie producten tussen!

  6. wat een prachtige favorieten

  7. Wat heb je een aantal ontzettend fijne producten (en merken!) gekozen. The Body Shop is ook één van mijn favorieten van 2014.

  8. Die mascara is top! Ohhh en I love the bodyshop haha! <3

Speak Your Mind

*