4 maanden Bloggen

28-08-2014 begon ik mijn blog na lang te hebben getwijfeld. Achteraf ben ik erg blij met deze beslissing. Ik krijg elke dag ontzettend leuke reacties en vind het nog steeds super leuk. Nu 4 maanden later en we in het nieuwe jaar zijn. Wil ik jullie een klein overzichtje geven over mijn eerste 4 maanden als blogger. Ik zag dat bij meerdere meiden en vond dit leuk om te lezen. Nu bloggen zij allemaal al langer en hebben ze heel 2014 laten zien. Ik kan het maar over 4 maandjes doen en zal mijn bezoekers niet met hun vergelijken.Als ik dit schrijf is het zaterdag 3 januari en heb ik al 15.962 pagina weergaven voor mijn gevoel een hele hoop. Ik kan me niet voorstellen dat er al 15 duizend keer gekeken is maar het is toch echt waar. In december is mijn blog 3.978 keer bekeken. Het worden er steeds meer zo had ik in mijn eerste maand bloggen 3400 pagina weergaven. Elke dag zijn er ongeveer 150 pagina weergaven de ene dag maar 50 de andere dag 300 dat is er verschillend. Ik ben blij met deze weergaven en vindt het zeker niet slecht. Ik ben nu op zondag bezig met het overzetten van mijn blog naar wordpress dit is gelukt! En ik heb een eigen domein yeeh! 

 
 
Er zit een kleine stijgende lijn in en dat vind ik leuk om te zien.
 
Ik ben nu sinds 2 maanden bezig met mijn youtube kanaal en vind dat erg leuk. Ik vind de combinatie tussen bloggen en video’s maken erg leuk. Ik heb geen voorkeur voor bloggen of filmen het is beide leuk. Ik heb nu 245 abonnees wat ik niet had verwacht. Het gaat zo hard allemaal. 
 
3 Best bekeken artikelen
 
W7 in the Night 
De boozyshop had mijn review gedeeld op hun facebook pagina en daardoor werd dit artikelen maar liefst 384 keer gelezen. 
Je kunt hem hier terug lezen.
 
Lipsticks voor het Najaar
Ik bestelde 3 nieuwe Mac lipsticks voor het najaar en besloot ze samen in een review te stoppen. Dit artikel werd maar liefst 245 keer bekeken.
Je kunt hem hier terug lezen.
 
 
Boozyshop Brush Egg
Dit artikel werd 218 keer bekeken en gaat over een producten om je kwasten mee schoon te maken. Ik ben er nog steeds erg fan van. 
Je kunt hem hier teruglezen.
 
Ik schrijf nu elke week 5 artikelen en heb 1 a 2 filmpjes per week en dat gaat me wel goed af. Ik moet vanaf nu weer elke week 4 a 5 dagen werken en zal ik daarom minder tijd hebben voor mijn blog en youtube. Voor mijn blog werk ik altijd voorruit maar met youtube kan dat niet echt. Ik wil proberen om zo vaak mogelijk up te loaden. Maar dat kan ook niet altijd. Ik zou het tof vinden om dit jaar weer wat verder te groeien en meer volgers te krijgen. Ik wil ook mijn foto’s en artikelen verbeteren. En zoveel mogelijk filmpjes maken zodat ik daar ook meer kan groeien. 
 
Bedankt voor het lezen en voor de lieve reacties altijd! 
 

 

Comments

  1. Topper! Wat een stijgende lijn!

  2. Wat fijn dat het zo goed gaat! Je hebt ook een leuke blog meis!
    X

  3. Je hebt ook een super leuke blog mop!! Je mag er zeker trots op zijn. Liefs

  4. Goed beziggg!!!

  5. zoo leuk om te horen dat je al stijgende lijnen hebt, je hebt echt enorm veel youtube abonnees in zo’n korte tijd. De artikeltjes zijn ook al ontzettend goed bekeken, jaja MAC doet wonderen haha..

  6. Je doet het heel goed meid! Je hebt een hele leuk blog, ga zo door<3

  7. Ik ben heel blij voor je met alles wat je hebt bereikt!

Speak Your Mind

*