Flormar Deluxe Multi Effect Powder

Je zal wel denken oh heb je haar weer met haar Flormar review. Over de andere 2 producten waarover ik schreef was ik positief. Zou ik ook positief zijn over deze poeder? 


Deze poeder vond ik niet bij de producten uit het vaste assortiment. Het lag in een bak midden in de winkel waar ook de afgeprijsde artikelen lagen. Ik heb overal op internet gezocht of deze poeder in de kerst collectie zat, dit was niet het geval. Ik kon het product uberhaupt niet vinden op de site. Dus ik weet niet zo goed of dit nou wel of geen vast assortiment zit excuses. 
 
Als je het doosje opent vindt je de poeder in een mooi fluweel zakje. Dit geeft mij altijd een luxe gevoel heel leuk gedaan Flormar. 
De verpakking is nogal standaard niet speciaal, maar wel leuk die bloemen erop. Het doosje is stevig en is makkelijk te openen en sluiten.  Er zit ook een grote spiegel binnen in altijd fijn.
Wauw wat een prachtige inhoud zoals de titel al zegt een multi poeder. De poeder bevat meerdere kleuren een matte bronzer, 2 matte blushes en een felgekleurde blush met shimmer. Je kunt de kleuren los van elkaar gebruiken of met je kwast alle kleuren door elkaar mixen. 
Het pigment is niet fantastisch maar ik vind dat geen probleem voor een blush/bronzer. Ik hoef mijn blush/bronzer niet heel opvallend ik hou het liever subtiel. 
De poeder vliegt echt alle kanten op dus dat is wel een beetje vervelend. Ook even goed aftikken voordat je hem gebruikt. Als je de poeder door elkaar mengt wordt het een soort koraal kleurtje. Erg warm van kleur vind ik zelf mooi staan. 
 
Ik ben tevreden maar dat de poeder alle kanten opvliegt is wel vervelend. Hij had minder poederig gemogen van mij.
 
De poeder kost € 14.50 en wordt verkocht bij Flormar in Amsterdan & Enschede

Comments

  1. Wauw wat ziet ´ie er mooi uit!

  2. Mooi!! Dat het poeder overal heen vliegt is idd niet zo handig.. Maar de kleurtjes zijn wel heel mooi. Liefs

  3. Ik vind het patroontje zo leuk. Toch vind ik hem iets te prijzig voor wat je er voor terug krijgt. Ik denk dat ik hem zou laten liggen 🙂

  4. il vind deze erg mooi juist omdat het niet te is maar subtiel.

  5. Ik zou m kopen vanwege het patroontje, maar dat is een beetje zonde, haha!

  6. Hij ziet er schitterend uit maar vind hem toch iets boven mijn budget! Maar mooi is ie zeker wel! 😉 Xxx

  7. Ziet er goed uit! X

  8. Supermooi! Als ik (ooit nog eens) naar Amsterdam ga, ga ik zeker even bij de Flormar naar binnen 🙂

Speak Your Mind

*