Meer gebruiken in 2015

Maandag kon je al mijn favorieten van het hele jaar lezen. Vandaag wil ik een aantal producten laten zien die ik graag wat vaker wil gaan gebruiken in 2015.  Het zijn kanjers van producten en ze verdienen het om vaker gebruikt te worden.
 
 

Het gewaagde maar zeker prachtige Electric palette van Urban Decay. Dit palette kocht ik in augustus in Frankrijk in de Sephora. Ik twijfelde om hem mee te nemen en toen zei me vriend doe nou maar gewoon. Straks krijg je spijt ik heb zeker geen spijt dat ik hem gekocht heb. Maar gebruik hem erg weinig de kleuren zijn absoluut niet alledaags. Maar een roze lijntje vind ik gewoon kunnen. Of blauw onder het oog bjivoorbeeld het moet gewoon kunnen. Als ik vrij ben kan ik een gekleurde ooglook maken,  ik vind het alleen lastig welke kleuren ik kan combineren. Als ik het een beetje onder de knie krijg dan zal ik hem ook vaker gaan gebruiken. 
 
Dit mooie palette van Too Faced scoorde ik voor de helft van de originele prijs op marktplaats. Het is echt een prachtig palette en de pigmentatie is echt super goed. Helaas ga ik eerder voor een bruine ooglook dan voor een blauwe smokey. Ik gebruik dit palette meestal als ik een feestje heb of met de Kerst bijv. Maar vind hem doordeweeks ook makkelijk kunnen. Dus dat moet ik gewoon doen in 2015.
Het gaat niet perse om deze bronzer maar ik wil meer bronzers gaan gebruiken. Dit is sun dipped van de zomercollectie van vorig jaar van Mac. Zoals je kunt zien heb ik hem wel veel gebruikt maar de laatste paar maanden heb ik hem geen 1 keer aangeraakt. Ik weet niet waarom maar ik gebruik het haast nooit meer. Nu ben ik echt een bleekscheet en zou ik wel vaker bronzers mogen gebruiken. Waar ik dit vroeger over mijn hele gezicht gebruikte zou ik het nu alleen bij mijn jukbeenderen en op mijn voorhoofd gebruiken. Het zou me net wat meer kleur moeten geven. Aangezien ik regelmatig hoor Farah wat ben je wit?
Primers? Werkt het nou wel of niet ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat mijn t zone er op het midden van de dag al niet meer uitziet. Al mijn make up is verdwenen en glimt echt ontzettend. Misschien zou een primer mij kunnen helpen. Ik heb het idee dat mijn huidtype een beetje veranderd mijn huid wordt steeds vetter jammer genoeg. Ik wil in 2015 goed kijken of ik dit misschien kan verhelpen door een primer te gebruiken.
Ken je dat ook? Je hele wenkbrauwen mooi gedaan en dan kijk je in een spiegel staan alle haren alle kanten op. Verschillende haren staan niet zo als het hoort. Met een wenkbrauw gel kun je dit tegen gaan. Maar toch gebruik ik het haast nooit. Dit zou ik veel vaker moeten doen en wil ik dus ook proberen in 2015.
Lipsticks ik hou er zo ontzettend van, ik kan verliefd worden op een lipstick. Kijk alleen al naar de gouden hulsen van YSL of Estee Lauder. Ik heb erg veel mooie lipsticks maar gebruik ze veel te weinig. Mijn lippen zijn dramatisch altijd erg dik of overal eczeem erom heen. Ik wil vragen of de huisarts mij weer kan door verwijzen naar een dermatoloog. Dit gedoe met mijn lippen duurt nu al zo een 2.5 jaar en is nooit een dag normaal. Als ik weer ‘normale’ lippen heb kan ik mijn lipsticks steeds vaker dragen. Ook krijg ik door mijn uitslag boven en onder mijn lip regelmatig de vraag of ik opgespoten lippen heb. Nee dit is niet waar ik had het ook graag anders gezien.
 
Heb jij ook producten die je in 2015 vaker wilt gebruiken?

Comments

  1. Vooral de het palette en de lipstick lijken me erg mooi en fijn!

  2. leuk artikel! Ik zag m ook laatst bij beautybyesmee en ga het ook nog zeker maken! Super mooie items die het inderdaad wel verdienen om wat vaker uit het stof te worden gehaald, hihi xxx

  3. Wat een leuke artikel. Echt zonde van de lipsticks. Hoop dat het snel goed komt. X

  4. Leuk om te zien! Ik wil sowieso wat meer gaan varieren in m´n stash met dagelijse producten en de afgelopen week is dat best goed gelukt 😀

  5. Wauw mooie producten, zou jammer zijn als je ze niet gebruikt!

  6. Oh wauw, dat palette is werkelijk stunning. Ik snap heel goed dat je deze vaker zou willen gebruiken! Lipsticks zou ik soms ook wel vaker willen gebruiken, alleen is mijn vriend er niet zo van gecharmeerd, haha 😉

  7. Wauw dat Electri palette ziet er gaaf uit! Ik ben heel benieuwd hoe je deze gaat aanbrengen, keep me updated =)

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  8. Erg leuke producten. Hopelijk lukt het je om ze echt meer erbij te pakken.

Speak Your Mind

*