Anastasia Brow Powder Duo Ash Blonde & Taupe

Voor Kerst krijg ik Douglas kado bonnen t.w.v 40 euro. Nu was ik aan het spieken en kwam ik uit op de brow powder van Anastasia. Mijn huidige setje van Catrice was zeker niet slecht maar het kon beter. Lees je mee? 

 

De brow powder zit in een klein schattig doosje op de achterkant vind je de inhoud en ingrediënten. Verder vind je op de bovenkant de kleur namelijk Ash Blond/Taupe. Een assige blonde kleur geschikt voor meiden met koel blond haar. Heb je goudblond haar dan kun je beter een andere kleur uitzoeken. 

Wanneer ik het doosje opendoe vind ik een lief klein doosje. De verpakking is erg stevig en sluit goed. Op de bovenkant vind je het logo in een rose gouden kleur echt mooi. De inhoud is 2 x 0.8 gram. De poeder is na opening 12 maanden houdbaar.  Als ik andere bloggers moet geloven kun je er langer als een jaar meedoen. Aangezien je weinig nodig hebt gaat het ook niet gauw op. 
De poeder bevat 2 tinten wat ik erg handig vind ook vind je een klein spiegeltje. De linker kleur is Ash blond en de rechter kleur Taupe. Deze kleur zelf heel Taupe dus als je hem zoekt moet je even zoeken op Taupe. Ik vind dit een klein beetje verwarrend aangezien de poeder 2 kleuren bevat. Je kunt of de lichte kleur op het begin van de wenkbrauw gebruiken en de donkere kleur voor de rest van de wenkbrauw. Zo wordt het erg natuurlijk je kunt uiteraard ook je wenkbrauwen inkleuren met 1 van de 2 kleuren.
Er zit geen kwastje bij deze poeder. Ik zelf gebruik een schuin afgesneden kwastje ook van Anastasia. Je kunt natuurlijk ook een goedkopere gebruiken de keuze is aan jou. Ik wilde ook graag een goede kwast hebben zodat ik het beste resultaat kan creëren.  Ik breng eerst de lichte kleur aan en voor de volgende foto’s de donkere kleur. De poeder brengt makkelijk aan en is totaal niet poederig of korrelig. Als ik de poeder gebruikt heb ga ik er met een spoolie doorheen. Zo kam je de overige poeder weg en kun je je wenkbrauwen goed in model brengen.
Ik heb de foto’s even onder elkaar gezet ter vergelijking. 
Zonder
Met Ash Blond
Met Taupe
Zoals je op de eerste foto kunt zien is er weinig haar te bekenen. En kan ik wel een kleurtje gebruiken. Ik vind beide kleuren erg geschikt. Ik vind de donkerste kleur het mooiste denk ik. Ik zou ze eventueel ook samen kunnen gebruiken dus de lichtste kleur als begin en dan eindigen met de donkere kleur. De kleur is absoluut niet te warm qua kleur maar goed koel. Dit is een kleur die moeilijk te vinden is voor blondines vaak zijn de kleuren te warm. Als je haarkleur goud blond is is dit prima maar voor mij is een koele kleur geschikter. De poeder blijft de hele dag goed op zijn plaats zitten en ziet er de hele dag mooi uit. Ik vind beide kleuren erg goed staan en vind het erg natuurlijk. Ik wil het absoluut niet overdreven hebben want daar houd ik absoluut niet van. Ik heb weinig wenkbrauw haren dus heb wel poeder nodig. Ik ben momenteel bezig met een kuur van Revitabrow zo zijn mijn wenkbrauwen al een beetje gegroeid. Ik ga nog even verder en binnenkort wil ik ze graag netjes laten epileren. Maar daarvoor heb ik natuurlijk wel wat haartjes nodig. Ik ben erg tevreden over deze poeder en kan het iedereen aanraden.  Ze zijn zeker niet goedkoop maar de kleuren matchen goed bij mijn haarkleur.

De poeder wordt verkocht bij Douglas en kost 27.95.

Comments

 1. Wauw wat een mooi resultaat zeg. Heel erg mooi!

 2. Wat een mooi is deze zeg. Ik heb zelf ook van dit merk een prachtig wenkbrauw setje gehad helaas op dus moet gauw weer even bij Douglas kijken.

 3. Mooi resultaat! 🙂

 4. Wat ziet het er mooi uit 🙂

 5. Hoi

 6. Ik heb hem ook en vind hem echt perfect<3

 7. Mooi! Ik gebruik de dipbrow pomade in blonde! Geweldig product!
  Liefs, Ypie

 8. Wat fijn dat je er zo blij mee bent, staat je ook heel goed 🙂

 9. Mooi resultaat! Dit lijkt echt een perfect kleurtje voor mijn wenkbrauwen!

Speak Your Mind

*