De Gelukstag

Ik vroeg op Facebook of iemand nog een leuke tag wist. Nu zei Eilish van http://www.artisticstateofmind.nl/ mijn tag namelijk de Gelukstag. Hey iedereen kan wel een beetje geluk gebruiken en ik deel graag mijn geluksmomenten met jullie.

♣ Op welke dag uit jouw leven beleefde jij het toppunt van geluk?

Ik denk toen ik mijn diploma haalde voor de middelbare school. Ik had het niet erg naar mijn zin  op die school. En was zelf ook gewoon erg vervelend ook tegenover leraren. Toen ik hoorde dat ik mijn diploma binnen had was ik dolgelukkig. Daarna ging ik naar het MBO wat weer een nieuwe stap in mijn leven was.

♣ Wanneer spreek jij over geluk?

Ik spreek van geluk als ik lekker aan het relaxen ben en allemaal leuke reacties van jullie lees.  Als ik een nieuwe video plaats krijg ik altijd zulke fijne reacties. Ik word van elke reactie vrolijk oke alleen niet van de negatieve!

♣ Wat was jouw ultieme geluksmomentje van afgelopen jaar?

Ik denk dat ik van een filiaal weer terug geplaatst werd naar mijn oude filiaal. Ik wilde heel graag terug naar mijn oude filiaal omdat ik het daar erg naar mijn zin had. Ik had het in mijn nieuwe filiaal niet naar mijn zin en werd dood ongelukkig en depressief. Toen ik hoorde dat ik terug mocht voelde ik heel veel geluk. Ze hadden ook kunnen zeggen nee je zoekt het maar uit je werkt nu hier.

♣ Waar wordt jij elke dag opnieuw gelukkig van?

Van mijn lieve vriend Renzo elke ochtend als ik wakker wordt heb ik een appje  goedemorgen schatje lekker geslapen? We hebben het zo gezellig samen we gaan nu bijna 3.5 jaar met elkaar. En het gaat allemaal goed nooit ruzies of discussies, ik word gewoon intens gelukkig van hem.

P1010522

♣ Ontstaat geluk door toeval ? Of kun je dit zelf creëren?

Ik denk dat je het zelf kunt creëren maar dat toeval ook bestaat. Soms op werk met een leuk compliment over mijn net geverfde haar. Veel mensen zien dat niet en dan vind ik het erg leuk als iemand het toevallig opvalt. Maar je kunt dit ook zeker zelf creëren door positief te denken. Als jij positief bent zal alles een stuk makkelijk gaan.

♣ Wie heb jij nodig om gelukkig te zijn?

Mijn papa mama zusjes, mijn vriend en mijn vriendinnen Milja & Kelly. Ik heb weinig vriendinnen ik ken heel veel mensen. Maar deze 2 meiden zijn erg speciaal voor mij. Ook heb ik via het bloggen een paar hele lieve meiden ontmoet namelijk Esther & Elise, Priscilla, Melissa, Bethany, Esmee, Shanice. Ik spreek deze meiden dagelijks en ben gek op ze geworden. Hun maken mij ook gelukkig door de leuke gesprekken die we altijd hebben. Ik heb een paar lieve meiden die op elk artikel reageren jullie maken mij ook gelukkig hoor! 🙂

P1010276

♣ Geloof jij in het geluk van een klavertje 4? Waarom wel/niet?

Ja sowieso vind ik er ooit maar één!

♣ Heb jij een geluksgetal?

Nee totaal niet ik heb niet zoveel met cijfers. Als ik een lot voor de staatsloterij moet kiezen heb ik nooit een idee waarop hij moet eindigen. Ik zeg meestal oh doe maar wat :p.

♣ Wat is jouw ultieme tip om iemand op te vrolijken, om iemand weer gelukkig te maken?

Ik denk goed luisteren naar de gene waarom is die gene verdrietig? Ik kan best wel goed praten en help mensen graag. Iedereen kan met zijn problemen naar mij toe komen. Ik heb de laatste tijd aardig wat mee gemaakt. En daardoor ben ik een stuk veranderd en volwassener geworden. Ik weet dat het misschien stom klinkt maar ik koop ook vaak kadootjes voor mensen. Gewoon zomaar omdat ik dat erg leuk vind.

♣ Met wie deel je jouw geluk?

Met mijn vriend, familie en vriendinnen! Deze mensen betekenen veel voor mij en daarom deel ik graag mijn geluk met hen.

Lieve Eilish wat heb je een leuke maar moeilijke Tag bedacht! Ik vond het wel heel erg leuk om in te vullen.

Neem jij deze tag ook over?

Comments

  1. Wat een leuke tag en leuk om je antwoorden te lezen. Wat heerlijk dat je zo gelukkig bent vooral met je vriend!

  2. Wat ontzettend leuk om te lezen en wat een lieve foto van jullie samen!

  3. Wat leuk deze tag! Op deze momenten vind ik het altijd jammer dat ik geen blog heb, ik zou dat ook wel eens willen doen zo’n tag haha. Ga zo door meid ik vind je blog echt heel leuk! Je bent nog niet zo lang bezig maar met ieder artikel zie ik dat het beter gaat! Liefs

  4. Wat een leuke tag!

  5. Deze tag heb ik nog nooit gezien, maar hij is erg leuk! 🙂

  6. Op dit moment kan ik niet veel gelukspuntjes opnoemen en niet helder nadenken, aangezien er meer ongeluk is geweest in een kleine maand, dan geluk. Maar misschien neem ik hem nog over! XXX

  7. Super leuk dat je uit al die tags mijn tag hebt ingevuld! Erg mooi! <3

  8. sharmaine says:

    super leuk artikel meid! Lekker blijven genieten van het leven! xx

Speak Your Mind

*