Mac Perfect Topping

Het was weer zover er stond weer een nieuwe limited edition online van Mac en ik had een mooie highlighter al een hele poos geleden gezien. Nu had ik eigenlijk met mijzelf afgesproken dat ik niks mocht kopen maarja mijn beauty verslaving won de strijd. Eigenlijk vind ik het meestal naar erg om de strijd te verliezen mijn bankrekening heeft het er wel moeilijk mee. Maar als ik mijn bankrekening een paar kusjes geef is het alweer gauw goed.

image

Ik moet nog steeds een beetje wennen aan de nieuwe verpakking van Mac. Niet lelijk hoor maar toch wel eventjes iets anders. De highlighter hoort bij de Lightness of Being collectie en is vanaf vorige week verkrijgbaar bij Mac cosmetics en Douglas. De collectie gaat best wel hard dus je moet er wel echt op tijd bij zijn. De collectie zou vanaf 17 januari in de winkel liggen maar Mac was weer te vroeg. Dit doet Mac heel vaak bij limited editions en ik vind dit echt niet kunnen.

image

Ik ging voor Perfect Topping ze hadden bij de nieuwe collectie Lightness of being 2 varianten. De perfect topping en lightscapade. Lightscapade heb ik al en die gebruik ik niet heel vaak.
image

image
Het printje is echt fantastisch ziet er zo ontzettend mooi uit. Zoals je ziet is het een mooie highlighter met een roze kleurtje erdoor heen. Erg mooi zoiets had ik nog niet in mijn collectie.
image
De swatch is niet heel erg goed gepigmenteerd maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Ik hoef geen duidelijke streep met glans het moet wel mooi blenden in de huid. De glans is echt heel erg mooi love it.

image
Wauw ik ben verliefd is toch heel mooi! Hij valt echt super erg op en is echt heel mooi 🙂
image
De linker is Soft & Gentle en de rechter Perfect topping het verschil lijkt niet groot. Maar er zit toch wel echt verschil in. De perfect topping is een stuk rozer als de soft & gentle. De soft & gentle is een stuk gouder qua kleur.

Wauw ik ben echt super blij met mijn nieuwe highlighter wat een beauty :). De highlighter kost € 29.50 en wordt verkocht bij de Mac counters en sommige filialen van Douglas. Online kun je Mac vinden bij www.macccosmetics.nl of www.douglas.nl

Comments

 1. Wat is het toch een ontzettend mooi product! Ik ben alleen nog steeds niet over die nieuwe verpakkingen heen, doe mij maar de oude!

 2. Ik heb nog steeds spijt dat ik deze ook niet heb genomen! What a beauty.

 3. Oeh wauwie, die wil ik ook! =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 4. Ik vind de highlighter echt heel mooi. Als je hem zo op hebt zie je een prachtige subtiele glans.

 5. Ik vind hem echt prachtig, staat je heel goed 🙂

 6. Wat een pareltje. In Antwerpen heb ik deze helemaal niet gezien! Alleen de blush en een bronzer. Zal wel op geweest zijn. Jammer!

 7. Oh wauw wat een prachtige highlighter! Heel mooi effect.
  Jammer inderdaad dat mac de LE altijd zo vroeg al verkoopt..

 8. Zo mooi! Ik heb hem ook! 😀

 9. Wauw, ik vind de kleur echt prachtig! Hij staat je ook heel erg goed!

 10. Oeh , deze is echt prachtig! 🙂 Past goed bij je huid.

 11. Hij is echt schitterend! Xxx

 12. Hij is prachtig!! Ik kon het ook niet weerstaan.. Mijn bankrekening vond het ook niet zo leuk hahaha. Maar hij is het waard! Liefs

Trackbacks

 1. […] aanwinst van Mac, hij is onderdeel van de limited edition Lightness of being. Ik schreef er al een review over. Ik heb deze highlighter in januari binnen gekregen en heb eigenlijk elke dag wel gebruikt. […]

Speak Your Mind

*