Cadeautjes van Shanice

P1030747

Van mijn lieve vriendin Shanice van awomansbible.nl kreeg ik 2 hele lieve cadeautjes voor de Kerst. Helaas door de drukte bij de Post NL kreeg ik ze later binnen maar dat geeft niet. Ik kreeg van Bath & Body Works een anti bacteriele handgel en een lipstick van de Primark. Er zat ook echt een super lief kaartje bij maar die houdt ik liever voor mijzelf.


P1030749

De Handgel zit in een ongelofelijk schattige verpakking met een Hertje erop. En de vloeistof is roze dus dat is ook zeker niet verkeerd. De Handgel is dus van het merk Bath & Body Works en de naam is Pink Prancer. Met de geur sugared strawberries ik ben gek op aardbei dus dat heeft Shanice goed uitgekozen.

P1030750

De Handgel is lichtroze van substantie en glijdt natuurlijk alle kanten op. Je moet dit uiteraard snel inwrijven want voor je het weet ligt de gel op de grond. De handgel reinigt mijn handen erg goed en de geur is echt goddelijk. Je moet zo een handgel alleen niet te vaak gebruiken aangezien je er wel droge handen van krijgt. De geur is erg lekker en ruikt precies zoals de Strawberry bodybutter van The Body Shop wel echt een aardbei geur dus. In Rotterdam zit een winkeltje die allerlei producten van Bath & Body Works verkoopt en daar heeft Shanice deze handgel gekocht. Ik heb geen idee hoeveel het kostte en daar ga ik ook niet naar zoeken. Ik hoef niet te weten hoe duur mijn cadeautje was het gaat tenslotte om het idee.

P1030760

Ook kreeg ik deze lipstick die verkocht wordt bij de Primark de lipstick kost € 2,-. Er stond een stickertje bovenop de verpakking daarom weet ik de prijs. Dit is een kleur die ik zelf nooit uit zal kiezen heel erg apart. Het is een soort donkere nude tint ik vind hem moeilijk om te beschrijven.

P1030762

Het pigment is echt harstikke goed echt niks mis mee! De kleur is koel van kleur en nog vind ik het moeilijk om te omschrijven wat voor soort kleur het is.

P1030779

Oke ik moet een beetje wennen aan deze kleur het is zo anders als wat ik gewend ben. Normaal gesproken ga ik eerder voor een Roze kleur dus dit is heel erg wennen voor mij. Ik vind het niet heel slecht staan maar zoals ik al zei vind ik het heel erg wennen. Wat vind jij van deze kleur?

Lieve Shanice heel erg bedankt voor je cadeautjes je bent een schat van een meid. En ik ben stapelgek op je ik kan niet wachten voordat we elkaar eindelijk ontmoeten. Shanice is samen met haar beste vriendin Chantal (ook een hele lieve meid) een nieuwe blog begonnen namelijk www.awomansbible.nl neem zeker even een kijkje.

Liefs,

Comments

  1. Wat lief van Shanice! <3

  2. Wat een mooie cadeautjes! De lipstick kleur is erg mooi.

  3. Ik vind de lipstick echt mooi. Kan mij voorstellen dat je even moet wennen!

  4. Wat lief dat je dit cadeau hebt gehad! De lippenstick is een aparte kleur maar daardoor zeker niet lelijk!

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  5. Super leuk! Ik vind de kleur van de lipstick echt mooi!

  6. Ik vind de lipstick prachtig bij je staan.. Juist omdat je zo’n kleurtje niet vaak draagt.

  7. Awh wat lief! <3 ik zou de kleur ook niet snel kiezen, maar ik vind m wel super tof!

Speak Your Mind

*