Essie Bump up the Pumps

Essie is een merk dat mijn hart heeft veroverd, ik ben stapel op dit mooie nagellak merk. Essie was vroeger alleen verkrijgbaar bij de salons en niet voor particulieren te koop.  Maar vanaf 2012 is dit prachtige nagellak merk bij Etos te koop. De nagellak is dus van erg hoge kwaliteit en dat merk je echt. Veel mensen zeggen: “Een tientje voor een nagellak, je bent niet goed bij je hoofd.” Maar geloof me…  als je dit merk zelf hebt gebruikt, snap je heel goed wat ik bedoel.

P1030837 P1030846

Ik zag op verschillende blogs de wintercollectie verschijnen terwijl ik ze op mijn werk nog niet gespot had. Gek genoeg zaten er veel kleuren bij die niet specifieke winterkleuren zijn maar dat maakt ze niet minder mooi. Toen de vertegenwoordiger geweest was, had ik de nagellakjes wel verwacht maar helaas zaten ze er niet bij. Toen belde ik een vriendin van mij die ook bij Etos werkt  en informeerde of zij ze wel had. En ja hoor, zij had ze wel bij haar filiaal. Ze nam 2 kleurtjes voor mij mee. Ik was meteen weg van de kleur Bump up the Pumps, een prachtig koraalkleurtje. Hij is niet heel licht qua kleur en dat vind ik om die reden dan ook meer geschikt voor de winter.

P1030844 P1030840

Het zonnetje scheen, het was prachtig weer, en ik wist dat dit het moment was waarop ik foto’s moest maken. Ik heb een softbox  maar toch is daglicht het meest realistisch. Zo zie je echt welk kleurtje het is. Ik heb mijn nagels afgeknipt vanwege het krabben dus daarom zijn ze niet erg lang. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van dit lakje. Ik heb hier maar 1 laagje aangebracht en toch dekt hij perfect. Ik vind de kleur echt fantastisch en zal deze veel vaker gaan dragen. Essie lakjes blijven ongeveer 3 à 4 dagen goed zitten. Deze lak bleef 4 dagen perfect op mijn nagels zitten.

Het lakje hoort dus bij de winte collectie die nu in de winkels ligt. Let op: het is een limited edition. Het lakje wordt verkocht bij Etos voor € 9.99

Heb jij Essie nagellak?

Comments

 1. Il vind de kleur van dit lakje erg mooi en heb deze dan ook op mijn wishlist staan. Ja ik ben ook een groot fan van Essie!

 2. Wat een prachtige lak zeg!

 3. Geweldige kleur, nu wil ik door jou weer eventjes naar Etos hihihi

 4. Mooi kleurtje! Love it!

 5. Heerlijk zomers kleurtje, ik houd er van!

 6. Ooh hij is mooi!! Deze ligt op werk nog op mij te wachten hihi. Liefs

 7. Wat een leuk kleurtje, echt heel vrolijk.

 8. PRACHTIG lakje, inderdaad geschikt voor de winter hij maakt je handen weer heerlijk vrolijk..

 9. Wat een leuk kleurtje 🙂

 10. Wauw prachtig kleurtje lief

 11. Oeh wat een mooi lakje! 🙂

Speak Your Mind

*