Yankee Candle Moroccan Argan Olie & Shea Butter

Al had ik zeker nog een stuk of 20 tarts liggen… toch kon ik het gewoon niet laten. Yankee Candle kwam uit met een aantal nieuwe geuren voor het voorjaar van 2015. Een aantal geuren zijn nieuw en komen in het vaste assortiment en een aantal geuren zijn limited edition. De geuren Shea butter, Aloe water en Cassis komen in het vaste assortiment. De geuren Maroccan Argan Oil, Oud Oasis, Frankincense, Pink Grapefruit, Red Raspberry en Wild Sea Grass zijn limited edition geuren.

Mijn zusje was in de Yankee Plaza en belde mij op. Ze vroeg of ik nog iets nodig had en ik zei: “Haal maar iets van de nieuwe collectie.” Zij nam 2 waxtarts voor mij mee. Als je benieuwd bent welke, lees dan snel verder.

P1040111Mijn zusje nam 2 tarts voor mij om  uit te proberen. Ze ging voor Shea Butter & Moroccan Argan Oil, mijn zusje weet wat ik lekker vind dus dat is fijn. Sowieso sprak de tart met Marokkaanse Argan Olie mij ontzettend aan, dus vond ik het  grappig dat zij voor juist deze geur was gegaan.

P1040112

De Shea Butter ruikt echt ontzettend lekker, de geur is niet heel aanwezig maar heel prettig. Hij is zoet maar niet zoals Snow Flake cookie of Christmas Cookie. Shea Butter wordt vaak verwerkt in een bodylotion omdat het verzorgend werkt en heel fijn is voor een droog huidje. Ik vind geuren echt heel moeilijk te omschrijven, maar probeer het toch. Hij ruikt heel zacht qua geur. Het doet me ook echt denken aan een lekkere, romige bodybutter. De geur bevat fruitbloesems en amandel en ruikt ook lekker warm. Het hele huis rook heerlijk en ik vind dit ook zeker een geschikte geur voor in de winter. Het is trouwens geen geur die erg aanwezig en mierzoet is, hij werkt lekker ontspannend.

P1040114

Argan Olie, waar vind je het niet? Het zit tegenwoordig zelfs in mascara. Argan olie is echt mega populair en schijnt mega goed te helpen voor een droge huid en beschadigd haar. Ik vind deze geur echt zo waanzinnig lekker ruiken. In deze geur zit onder andere patchouli. Ik vind patchouli echt heerlijk ruiken en daarom ben ik ook erg fan van deze tart. Deze geur ruikt ook erg warm en is meer aanwezig dan de Shea Butter.

P1040115

De tarts hoef je absoluut niet in 1 keer op te branden. Je kunt de tart in meerdere stukken snijden. Ik heb deze door tweeën gedeeld. Ik heb er een hele hoop dus ik gebruik ze meestal in één keer, maar dit hoeft dus niet. De tart brandt ongeveer 8 uur. Je kunt hem trouwens ook meerdere keren branden, alleen de geur wordt dan iets minder intens vind ikzelf.

P1040117Ik stop de tart in een oliebrandertje van de Action. De brandertjes kun je kopen bij Yankee Plaza, maar ook bij goedkopere winkels zoals Action of  Xenos. De brandertjes van de goedkopere winkels zijn erg simpel, bij Yankee Plaza hebben ze een groot assortiment met mooie printjes erop.  Na een minuutje of 10 is de tart helemaal gesmolten en ruikt de woonkamer heerlijk.

Ik ben echt mega blij met mijn nieuwe tarts en denk erover om van beide tarts een klein kaarsje kopen. Ik heb al zoveel, maar ik vind deze geuren zo ontzettend lekker. Je kunt deze tarts bestellen bij Yankeeplaza.nl

Have a nice day!

xoxo

Comments

  1. Ik ben wel benieuwd naar de geur van Argan Oil. Ik gebruik zelf geen waxbrander meer van de Action die van mij is laatst in de brand gevlogen…

  2. Ik hoor van iedereen altijd zo veel enthousiaste verhalen over deze geurkaarsen.. ik moet ze gewoon zelf een keertje gaan kopen 🙂

  3. Mooie foto’s! ze lijken me heerlijk, tijdens de preview mocht ik drie geuren al ruiken en Shea lijkt me heeerlijk!

  4. Wat een schattig roze brandertje heb je! Ben zo benieuwd naar deze 2 geuren van Yankee Candle!

  5. Hmm zal vast heerlijk ruiken! Zo ziet het er wel uit in ieder geval. Liefs

Speak Your Mind

*