Essie Tag

Esther van http://happilyeverafterx.nl/ bedacht de Essie tag, een tag die mij op het lijf geschreven is. Ik ben helemaal verslaafd aan dit mooie nagellak merk. Ik koop eigenlijk nooit meer een andere nagellak. De kwaliteit van Essie is niet te vergelijken met andere nagellak merken. De lakken zijn ook zeker niet goedkoop, ze kosten namelijk€9.99 per stuk. Ik weet dat dit veel geld is maar ik geeft dit graag uit als de nagellak het geld waard is. 

P1040118

Hoeveel Essie nagellak heb jij?

25 stuks, wauw ik wist dit wel maar toch is het een hele hoop. Ik heb trouwens ongeveer 35 lakjes dus als je het zo bekijkt valt het best mee. Ik moet wel zeggen dat ik niet voor elke lak een tientje heb betaald. Ik heb veel limited edition met 50% korting gekocht of 2 stuks voor 15 euro.

Wat is je eerste Essie nagellak?

Hm, dan moet ik wel even heel goed nadenken dit is namelijk een hele tijd terug. Ik kocht mijn eerste lakje in 2012 en dat was na lang nadenken Lovie Dovie (een girly roze kleur). Deze kleur is al voor de helft op en een beetje uitgedroogd inmiddels.

P1040120

Welk lakje heb je als laatste gekocht?

Bump up the Pumps en Back in the Limo allebei uit de Wintercollectie 2014. Over de eerste reviewde ik maandag al, Back in the Limo heb ik nog niet gedragen.

P1040121

Heb je al je lakjes weleens meer dan één keer gedragen?

Ja, eigenlijk haast allemaal. Ik heb er ook een hoop die ik helaas nog maar één keer heb gedragen. Mijn grote favorieten zijn Lovie Dovie, Tart Deco en Sittin Pretty.

Welk lakje draag je in de lente het liefst?

Turquoise & Caicos, een heerlijk mint kleurtje! Ik krijg heel vaak complimentjes als ik dit mooie lakje draag. Ik word er zelf ook helemaal happy van en kan de hele dag naar mijn nagels kijken.

image

Glitter of creamy lakjes?

Ik ben een groot groot van Glitter maar dit is natuurlijk niet geschikt voor elk seizoen. Dus dan kies is toch voor de creamy lakjes, die draag ik toch vaker.

    P1040123

Waarom vind jij Essie zo fijn?

Omdat ze echt lang blijven zitten, ik koop regelmatig een long lasting nagellak die er na een uurtje af is. Op mijn werk heb ik veel te maken met het openmaken van doosjes en dat is killing voor je nagels. Essie houdt het echt het langst vol, zeker wel 4 dagen. Essie lakt prettig, het kwastje is erg makkelijk te gebruiken. Vaak zijn de lakjes in 1 keer al goed dekkend en dat vind ik ook een voordeel. Het droogt snel. Kortom, ik vind het gewoon top.

Welk lakje draag je in de zomer het liefst?

image

Essie Tart Deco is een hele geliefde en bekende kleur, ik ben er gek op. Het is een mooi koraal kleurtje die ik zeer geschikt vind om te dragen in de Zomer.

Wie inspireert jou, om Essie lakjes te kopen?

Esther & haar zusje Elise zelf, maar ook zeker Priscilla. Omdat ik bij Etos werk, zie ik de nieuwe collectie al ver van tevoren, dus vaak weet ik al precies welke kleurtjes ik wil scoren bij een nieuwe limited edition lijn. Vaak zie ik mooie instagram foto’s voorbijkomen en word ik verliefd.

P1040122

Welke naam vind jij het leukst?

Essie is een pro in namen verzinnen, ik vind de namen altijd echt geniaal. Ik heb veel lakjes waar ik echt in een deuk lig. Ik vind DJ Play That Song het leukst, geen idee waarom.

image

Jouw limited editionlakjes zijn..

Leading Lady, The girls are out, Dress to kilt, Snap Happy, Chills & Thrills, Bump up the pumps, I’m Addicted, Back in the Limo, Shake your $$ Makers, DJ play that Song, The more the merrier, Sittin pretty, Jiggle hi Jiggle low, Hors d’oeuvres, The lace is on.

Wat een hoop limited edition trouwens!

Heb jij weleens een miskoop gehad?

Ja, toevallig één keer. Dit lakje heb ik van een collega gekregen. Ik heb het over Spaghetti Strap, een hele lichte roze. Helaas is hij niet dekkend genoeg. Ik vind de kleur wel erg mooi maar de dekking valt tegen. Dit ben ik absoluut niet gewend van Essie, maar ik snap dat het moeilijk is met een lichte kleur. Toch hadden ze dit wel beter kunnen doen.

image

Waar koop jij je Essie lakjes?

Bij de Etos natuurlijk! 🙂

Welk lakje draag je in de winter het liefst?

Essie Decadent Dish, die kreeg ik een keer als cadeautje van een vertegenwoordiger. Toen ik hem kreeg, dacht ik echt: “Nou die is niet heel mooi”. Maar toen ik hem op deed, was mijn mening gelijk veranderd. Wat een bijzondere lak met een hele mooie shimmer erin maar wel donker genoeg voor de winter.

P1020030

Wat is je ultieme favoriete Essie lakje momenteel?

Dit vond ik erg lastig, maar ik ga dan toch voor Dress to Kilt. Een prachtige donker rode kleur die perfect bij dit seizoen past. Dit lakje heb ik nog niet heel lang maar heb ik wel al erg veel gedragen.

P1030007

Welk lakje draag je in de herfst het liefst?

Blue Mesmerized, een donkerblauwe. Dit doet me toch nog een beetje aan de zomer denken aangezien ik in de herfst de zomer nog een beetje mis.

image

Welk Essie lakje staat op jouw wishlist?

Op dit moment eigenlijk geen 1 lakje, ik heb alle lakjes die ik graag wil hebben.

Welke nagellak draag jij nu op je nagels?

Op dit moment helemaal niks, ik wil mijn nagels even een beetje rust geven. Ik ben begonnen met de Trind Nail Repair. Ik heb mijn nagels laatst allemaal afgeknipt vanwege het krabben. Ik krab elke dag aan mijn eczeem en zo geneest het nooit. Ik heb ze dus allemaal kort geknipt en wil ze nu allemaal weer mooi lang laten groeien. Ik moet zeggen dat ik mijn langere nagels heel erg mis. Zonder lange nagels ben ik niet compleet, dus groei please.

image

Wat een gave tag heeft Esther toch weer bedacht en wat een plezier om in te vullen. Ik moet zeggen dat ik het wel moeilijk vond om keuzes te maken. Neem ook zeker een kijkje op de blog van Esther en haar zusje Elise.

http://happilyeverafterx.nl/

Als je nog een review van 1 of meerdere lakjes wilt zien, laat het me dan gerust weten.

Groetjes!

Comments

 1. aaaa echt een geweldige TAG en je antwoorden zijn ook zo leuk. Je hebt een prachtige (grote) collectie!

 2. Leuk om de tag ook bij jouw te lezen!

 3. Wauwie. Mooie lakjes heb je!

 4. Heerlijk om te lezen in mijn pauze! Ik ben ook verliefd op Sittin Pretty. Decadent Dish heb ik ook, maar daar ben ik niet zo gek op!

 5. Hihi wat leuk dat je zo veel verschillende kleurtjes hebt! Altijd heerlijk om even af te wisselen 🙂

 6. Wauw Faar, je hebt ook echt een geweldige collectie! Ik zie op de eerste foto, de tweede rij een mooie groene kleur.. die moet ik nog maar is scoren ( als die nog ergens verkrijgbaar is ).

 7. Ah leuk om te zien zeg. Je Essie lakjes vallen in verhouding nog wel mee. Ik heb er inmiddels 11 en daarvan heb ik er maar voor eentje echt de volle 10 euro betaald. Verder allemaal met 30 % korting op make-up actie bij Etos natuurlijk of inderdaad ook 2 voor 15. Limited editions achteraf kopen doe ik dan weer nooit.

 8. Wat een leuke tag en wat een enorm mooie lakjes.

 9. Wat heb jij een grote collectie zeg! Ik vind de blue mesmerized echt prachtig! Ik draag nooit blauw maar deze kleur is echt gaaf! Ik heb sinds kort 1 lakje van Essie. Ik zal hem snel eens testen

 10. Super leuk!

 11. Leuk om te zien! 🙂
  Ik heb nog helemaal geen Essie lakjes :$

 12. Écht heerlijk ingevuld! Ik heb genoten van je antwoorden! Liefs

Speak Your Mind

*