Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel

Voor Kerst kreeg ik een paar cadeaubonnen van Douglas, ik bestelde een nieuwe dagcrème van Clinique. Nu heb ik een gecombineerde huid met eczeem in mijn hals en rondom mijn lippen. Ik heb regelmatig een dagcrème gebruikt die ontzettend prikte bij mijn eczeem en dan gebruikte ik hem al snel niet meer. Met Clinique had ik goede ervaringen en  daarom ging ik voor dit merk. 
P1040083

Het lastige aan crèmes voor een eczeem huid is dat het altijd heel erg vet is. Fijn voor je als je naar bed gaat maar voor overdag is dit vaak geen optie. Mijn T-zone is erg vet en die glimt dan de hele dag door. Ik had het erover met een vertegenwoordiger van het merk Louis Widmer en zij vertelde dat het heel lastig is om een geschikte dagcrème te vinden voor een eczeem huid als je jong bent. Je huid is dan nogal gevoelig voor puistjes. Dat klopte, daar kreeg ik dus ook regelmatig last van. Ik heb besloten om mijn vette crème ’s nachts te gebruiken en een andere crème voor overdag te zoeken.
P1040104

Ik heb besloten om voor een gelcrème te gaan, dit is erg geschikt voor een gecombineerde of vette huid. Ik heb de dramatically different lotion weleens gebruikt en die vond ik ook te vet. Voor een droge huid erg geschikt maar voor een gecombineerde huid niet. Ik heb het idee dat mijn huid de laatste tijd is veranderd en van een droge huid meer naar een vette huid gaat.

P1040098

De crème is onderdeel van het bekende 3 stappen plan van Clinique. Veel mensen hebben baat bij dit 3 stappen plan. Je hebt 3 producten waarmee je je huid kunt reinigen en kunt verzorgen. Met deze 3 producten ben je helemaal klaar. Het 3 stappen plan is voor ieder huidtype anders, de reiniging is vaak hetzelfde maar de crème uiteraard niet.

P1040091

Zoals je al kon lezen ging ik dus voor de gel variant. Deze trekt mega snel in maar werkt wel lekker hydraterend en verzorgend. Deze crème irriteert niet op mijn eczeem en dat is erg fijn. Het doet trouwens niks voor mijn eczeem, hoor. Als je eczeem hebt moet je echt voorgeschreven zalf van de dokter gebruiken en geen crèmes van de drogisterij of parfumerie.

P1040095Zoals ik al aangaf trekt de crème snel in. Hier lijkt hij te glimmen, maar dit komt door de flitser. De crème hydrateert mijn huid goed en werkt ook prima als een goede basis voor mijn make-up. Mijn gezicht glimt niet meer mega erg omdat mijn dagcreme nu geschikt is voor mijn huidtype. Ik ben echt super tevreden, deze dagcrème is heel fijn als je last heb van een gecombineerde huid of een vette huid. Als je een droge huid hebt, kun je beter op zoek gaan naar een vettere crème.

De Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel kost € 23.95 en wordt verkocht bij Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf.

Comments

  1. CLINIQUE is een heel fijn en goed merk. Fijn dat deze dagcreme zo goed werkt.

  2. Voor mij is hij inderdaad niet voedend genoeg. Ik gebruik de lotion en die is iets rijker. Leuk artikel!

  3. Het lijkt me opzich een erg fijne creme. Wel redelijk prijzig.

  4. fitflop clearance sale

  5. à°¨ే à°šెà°ª్à°¤ా à°¨ే à°šెà°ª్à°¤ా à°à5°3136;à#°®°¡ిà°—&#313&;à°¨్ à°¨ాà°²ుà°—à°µ à°ª్à°°à°¶్నకి సమాà°§ాà°¨ం à°°ెంà°¡ు à°¸ెనగలు à°¨ాà°¨ేà°¸్à°¤ే à°°ెంà°¡ే à°…à°µుà°¤ాà°¯ి :Dà°ˆ à°ªుà°¸్తకం à°ªేà°°ు à°µిà°¨్à°¨ా à°•ాà°¨ీ చదవే అవకాà°¶ం à°°ాà°²ేà°¸ు. à°ˆ à°¸ాà°°ి à°•ొà°¨ేà°¸ి మరీ à°šà°¦ుà°µుà°¤ా, à°¨ాà°•ూ à°²ెà°•్à°•à°•ంà°Ÿే భయమే 😛

Speak Your Mind

*