De Winnaar is bekend

Allereerst wil ik iedereen echt super bedanken voor het meedoen. Het was mijn eerste winactie via mijn blog normaal gesproken doe ik dit alleen via instagram. Maar dan krijg je vaak alleen maar mensen die je volgen puur voor de winactie. Ik denk dat dat toch anders is zodra de winactie via je blog gaat.  Ik heb alle namen in de fruitmachine gedaan. Sommige namen stonden meerdere keren in de commets. Zoals Joyce bijv. ik heb dan gewoon Joyce 1, Joyce 2 etc gedaan. Zo heeft iedereen een eerlijke kans, oke veel te veel gebabbel alweer.

Over naar de winnares

Melissa van GlamandGlitters is de gelukkige Winnares.

wpid-p1030728.jpg

Ik heb een mailtje naar jou verstuurd. De Mac blush komt zo snel mogelijk jou kant op 🙂

Nogmaals bedankt voor je deelname! Niet getreurd er zullen veel vaker leuke winacties komen. 

 

Comments

  1. Ah jammer, gefeliciteerd Melissa ! <3

  2. Ik ben zo gelukkig!!!!! Eindelijk ook eens iets gewonnen, en dan ook nog zo’n prijs. Ah ik kan niet wachten!!!!

  3. Wat een prachtige prijs! Gefeliciteerd, meid! Veel plezier ermee 🙂

  4. whaaaa zoo leuk dat Melissa heeft gewonnen!

  5. Gefeliciteerd Melissa 😉 Xx

  6. Wauw super leuk Melissa!!

  7. leuke blog heb je! jammer dat ik deze actie gemist heb!

Speak Your Mind

*