Essie Go Ginza

Esther en Elise van http://happilyeverafterx.nl/ hebben mij weer aangestoken met het Essie virus. Ik heb al 25 Essie lakjes maar soms zie ik zulke mooie kleurtjes die ik moet hebben.

P1040220Ik zag dit mooie pastel lila kleurtje bij de dames op instagram en wist dat ik hem ook wilde scoren. Het is de kleur Go Ginza, het lakje zit in het vaste assortiment van Essie. Het lakje bevat geen glitters maar heeft een wel een mooie glans. Een Essie lakje bevat 13.5 ml en blijft ongeveer 4 dagen goed zitten.

P1040221Vaak is de dekking van zulke pastel kleuren niet heel goed maar deze dekt perfect. Ik heb 2 laagjes aangebracht en dat ziet er goed uit. Ik moet zeggen dat ik het wel lastig vond om te lakken met dit kleurtje, je ziet namelijk elk foutje.

P1040222Toen ik deze review maakte had ik de nagellak al 1 hele dag op. De nagellak zit er nog steeds perfect op. Ik ben echt gek op zulke zachte kleuren nagellak. Vind het erg mooi fris staan en eigenlijk geschikt voor alle seizoenen.

Essie wordt verkocht bij Etos en voor één lakje betaal je € 9.99

 

 

Comments

  1. Wat een ontzettend mooi en lief kleurtje!

  2. Deze is zo mooi! <3 Ik droeg dit kleurtje erg veel afgelopen lente/zomer!

  3. Essie is sowieso een heel fijn nagellak merk en deze kleur is ook mooi x

  4. Hij is zo mooi bij jou! Mijn handen zijn te wit. Ik lijk net dood met deze kleur, hihi

  5. Wat een ontzettend lief kleurtje! Lo-ve it <3

  6. Hele mooie kleur! Lavendel wordt dé kleur van komend seizoen dus daar past dit lakje goed bij!

  7. Ah wat een mooi kleurtje! X

  8. Ik ben zoooo verliefd op dit lakje, hij is echt PRACHTIG!

  9. Wat een super schattig kleurtje! Erg mooi Faar!

  10. Echt een prachtige kleur, im in love! X

Speak Your Mind

*