Zag Bijoux Kettinkjes

Ik ben geen type meisje die je altijd vind met allerlei verschillende armbandjes en veel sieraden. Ik houd van subtiele sieraden en draag eigenlijk altijd hetzelfde. Ik wil dan ook graag sieraden die ik echt heel erg mooi vindt en ook elke dag draag. Ik droeg al ongeveer 3 jaar dezelfde ketting en was toe aan iets nieuws.

Waar ik gek ben op make up, is mijn zusje gek op sieraden. Zij heeft vaak erg mooie sieraden van het merk Zag Bijoux. Door haar had ik een armbandje en oorbellen van dit mooie merk gekocht. Ik wist dat Zag Bijoux mooie kettingen verkocht en ben even op internet gaan spieken. Ik vond daar 2 hele schattige kettinkjes die ik graag wilde hebben. Ik twijfelde heel erg tussen die 2 en dacht doe eens gek bestel ze gewoon beide. Zo gezegd zo gedaan, op Zaterdag besteld Maandag al in huis!

P1040217

Ik draag altijd goud kleurige sieraden ik vind dit gewoon heel erg mooi. Ik ging voor de Amulet ketting in goud en de Feather ook in het goud.

Wat zegt Mirazo.nl over deze kettingen

ZAG bijoux is een merk uit Parijs en ze maken zeer vrouwelijke, elegante en verfijnde sieraden voor een zeer aantrekkelijke prijs! Alle sieraden zijn gemaakt van RVS (roestvrijstaal) met daarover een dikke zilver/goud/rose plating waar je een goede garantie op hebt.

 • RVS met een dikke plating
 • 100% nikkelvrij- en hypoallergeen materiaal
 • goede garantie op de plating (mits er geen parfum, haarlak oid op gespoten wordt en je er niet mee onder de douche gaat)

De kettingen zijn dus van roestvrij staal, geen echt zilver dus. Ik moet zeggen dat ik dit niet heel erg vind ik koop deze 2 om af te wisselen. En als je geen parfum erop spuit of ermee doucht moeten ze niet verkleuren. Met de andere sieraden van Zag Bijoux heb ik hier geen last van gehad.

P1040214

 

P1040216
Beide kettingen zijn niet lang, tegenwoordig zijn de kettingen vaak zo kort. Ik moet hier nog wel een beetje aan wennen eerlijk gezegd. Ik voel de ketting nu nog zitten maar over een week zal ik wel al gewend zijn. Beide kettingen irriteren niet en sluiten goed. Ik vind ze beide erg mooi, ze zijn subtiel maar toch zie je ze wel. Ik ben er heel blij mee.

Beide kettingen kosten ā‚¬ 24.95, ik bestelde ze bij Mirazo.nl

Comments

 1. Erg mooie kettinkjes!

 2. Mooi zijn ze zeg en subtiel daar houd ik van.

 3. Die bescheiden kettinkjes vind ik altijd erg mooi. Ook helemaal hip!

 4. Super schattige kettinkjes, vind ze beide heel erg leuk!

 5. Die bovenste vind ik heel erg mooi!

 6. Ze zijn super leuk! Vooral die met dat veertje vind ik prachtig!

 7. Wauw, wat een prachtige kettinkjes! Ik hou echt van die ‘dainty’ sieraden! xo

 8. Heel cute schat! Leuk.

 9. Ze zijn prachtig! Mooi subtiel! XoXo Olivia

Speak Your Mind

*