Rituals Cheek & Eye Glow Pink

Toen ik vorige week met mijn vriend aan het winkelen was, liepen wij naar binnen bij Rituals. Hij wilde graag een paar boxershorts kopen en ik moest natuurlijk ook even kijken. Ik heb voor mijn afgelopen verjaardag 2 oogschaduw palettes gekregen van Rituals en die waren heel fijn. Ze verkopen zulke mooie make up daar.


P1040198Ze hadden een aantal producten in de sale en ik zag een heel mooi doosje. Ik dacht eerst nee joh je hebt al genoeg maar kon het toch niet laten. Het zag eruit als een highlighter maar de verkoopster vertelde dat je het ook als oogschaduw palette kon gebruiken. En er zat 50% korting op tjing tjing die ging met mij mee naar huis.

P1040128

Je kunt hem dus gebruiken als oogschaduw palette of als highlighter/blush. Al zou ik voor mijn blush de donkere kleur links onder niet gauw gebruiken. Nee ik ga deze poeder eerder als highlighter gebruiken, hij is denk ik te subtiel voor een blush.

P1040132

Het pigment is prima! De kleuren zijn totaal niet poedering of korrelig als je begrijpt wat ik bedoel. Ze zijn gewoon prima. De kleuren zien er zacht en heel schattig uit. Je hebt 2 highlighters en 3 andere kleurtjes. De donkere kleur ga ik gebruiken voor in de crease of the outer v.

P1040211Helaas zie je bij mij nooit zoveel oogschaduw als ik rechtuit kijk! Jammer maar ik heb ook een fotootje gemaakt met mijn ogen dicht zodat je de look goed kunt zien.

P1040212

De ooglook is niet super goed gelukt maar is ook niet lelijk geworden. Ik vind de kleuren erg mooi één kleur bevat een parelmoer glans, wat ik echt prachtig vindt. Ja dit is zeker weer een mooie toevoeging aan mijn stash.

Het palette kostte (uit mijn hoofd) € 10.65 met 50% korting. Ga zeker eens een kijkje nemen bij de make up van Rituals er zitten namelijk echt pareltjes tussen.

Comments

  1. Ik heb nog helemaal geen Rituals make up, maar deze is wel erg mooi!

  2. Wat een mooie palette ! 🙂

  3. Heel mooi palette! De kleuren zijn ook erg mooi<3

  4. Echt een prachtig palette! Hele mooie look ook!

  5. Ziet er veel belovend uit.

  6. Oehhh prachtig!!

  7. Ik wist niet eens dat rituals make-up had. Oeps. Binnenkort maar is een kijkje nemen. Dit palette is echt heel mooi namelijk! X

  8. Precies dit palette had ik vanmiddag in mijn handen! Erg mooi maar ik vond hem iets te prijzig( Zonder 50% korting)

Speak Your Mind

*