Favorieten Januari 2015

Ik dacht laat ik mijn favorieten van de maand eens in een artikel stoppen. Soms maak ik er een video van maar een artikel vind ik ook altijd fijn om te lezen. Ik heb er deze maand weer een aantal nieuwe favorieten en wil ze graag met jullie delen.
P1040223Weer een aantal mooie favorieten 🙂

P1040224Als allereerst mijn paint pot van Mac ik heb de kleur Painterly.  Painterly heeft een roze ondertoon en zorgt er gelijk voor dat mijn aderen minder zichtbaar zijn. Ik vind dit een hele fijne oogschaduw basis gebruik hem met veel plezier. Met deze basis gaat je oogschaduw of eyeliner echt nergens heen. Ik heb deze basis al bijna een jaar en moet je zien hoeveel er nog in zit!

P1040226

De Yankee Candle Christmas Memories heb ik afgelopen maand echt ongelofelijk veel gebrand. Het is een hele warme aanwezige geur, je ruikt het meeste de kaneelgeur. Ik vind het een hele lekkere geur en deze kaars ook zeer geschikt voor in de winter.

P1040227

Perfect Topping is mijn nieuwste aanwinst van Mac, hij is onderdeel van de limited edition Lightness of being. Ik schreef er al een review over. Ik heb deze highlighter in januari binnen gekregen en heb eigenlijk elke dag wel gebruikt. Hij heeft een mooie gouden glans met een tikkeltje roze er door heen.

P1040228

Ik had niet verwacht dat dit echt zo werken maar dat doet het zeker wel. Ik heb het over de Rituals calming bed & body mist in de geur Yin. Dit is een spray met ingrediënten die ontspannend werken. Je sprayt het voor het slapen gaan op je kussen of lakens en je hele bed ruikt naar een hele fijne geur. De geur is absoluut niet sterk maar juist lekker subtiel. Als ik deze geur ruik wordt ik gelijk ontspannen echt een aanrader dus.

P1040229

Op het moment mijn huidige dagcrème de Clinique dramatically different moisturizing gel crème. Deze crème werkt ontzettend goed voor mijn vette huid met eczeem. Hij zorgt ervoor dat mijn gezicht langer mat blijft. Hij trekt snel in en gehydrateerd toch goed. Als je een droge huid hebt kun je beter een vettere crème gebruiken.

P1040230

Een van de meest gehypte concealers op Youtube! De Nars creamy concealer in de kleur Vanilla ik gebruik deze ook elke dag. De concealer dekt goed trekt niet in de lijntjes en de kleur is perfect. Echt niks op aan te merken gebruik deze concealer met veel plezier.

P1040231

Ik ben sinds kort overgestapt naar een andere mascara. Ik was helemaal gek op de Benefit They’re real mascara maar de laatste tijd deed het niet veel meer voor mijn wimpers. Ik wilde graag wat anders proberen en aangezien iedereen helemaal gek is op de Chanel Le Volume moest ik deze proberen. Ik ben tot nu toe echt heel erg tevreden mijn wimpers hebben er lang niet zo goed uit gezien.

P1040232

De afgelopen maand heb ik deze duo powder van Anastasia Beverly Hills in de kleur Taupe ontzettend veel gebruikt. Ik vind poeder het fijnste werken omdat dit er het natuurlijkste uit ziet. Ik gebruik meestal de lichte kleur in het begin en dan donkere voor de rest van mijn wenkbrauw.

P1040237Ik heb deze lippenstift veel gedragen deze maand, ik kreeg hem van mijn zusje voor mijn 21e verjaardag. Dit is de Estee Lauder Pure Color in de kleur 27 Secret Kiss. Het is een nude roze kleurtje met subtiele glitters. Het is een my lips but better kleur. Hij voelt heel fijn aan op de lippen en daarom heb ik hem veel gedragen.

Wat waren jou favorieten van januari?

Comments

 1. Mooie favorieten Farah! 😉 Xx

 2. Ik ben zo benieuwd naar de Paint Pots van Mac, ik hoor er alleen maar goede verhalen over dus ik denk dat ik die maar eens moet aanschaffen.
  X

 3. Het product van MAC is echt super! Het geeft zo’n mooi kleurtje/effect =)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

 4. Prachtige favorieten, de highlighter van MAC is echt een plaatje!

 5. Wat een leuke favorieten. Die poeder van MAC is echt prachtig!

 6. Liefde voor al deze items. Je kan wel zien dat jij een goede smaak hebt. Hihi!

 7. Prachtige favorieten!

 8. Oehh Christmas memories ben ik op dit moment ook nog steeds aan het branden en vind de geur zó lekker! De lipstick van Estee Lauder is trouwens ook erg mooi!

 9. mooie favorieten Faar!

 10. Hele mooie favorieten! De yankee candle geur ben ik alleen zelf niet zo heel dol op haha

Speak Your Mind

*