12 weken Revitabrow

In november ben ik begonnen aan de Revitabrow. De Revitabrow zorgt ervoor dat je wenkbrauwen gaan groeien, het is een andere versie van de Revitalash. De Revitalash is voor de wimpers en de Revitabrow voor de wenkbrauwen. Ik gebruik de Revitabrow sinds 12 november en wil mijn ervaringen met jullie delen.

RevitaBrow-Advanced-w-box

Allereerst moet ik al gelijk mijn excuses aan te bieden, al mijn before foto’s zijn weg. Onze laptop is gecrasht en daardoor ben ik een hele hoop foto’s kwijt. Helaas ook de foto’s van mijn wenkbrauwen. Mijn vader zet regelmatig alles op een externe harde schijf maar dit gebeurd niet wekelijks. Ik heb foto’s op mijn blog gezocht zodat ik goed kan laten zien hoe mijn wenkbrauwen er eerst uit zagen.

De Revitalash is mega populair, ik wist eerlijk gezegd ook niet dat er een variant voor de wenkbrauwen bestond. Aangezien ik heel weinig wenkbrauw haar heb is dit ideaal voor mij. Mijn wenkbrauwen epileer ik zelf eigenlijk nooit ik laat het af en toe weleens doen. Ik kan het gewoon niet en omdat er al erg weinig haar zit doe ik dit liever niet zelf. Ik vind mijn wenkbrauwen echt vreselijk er zit geen vorm in. Ze lopen gewoon recht en omdat er heel weinig haar zit kan er eigenlijk geen vorm in gemaakt worden. Ik heb het 1 keer laten epileren met een touwtje en wilde graag een mooie vorm, toen ik in de spiegel keek had ik serieus een streepje. Ik vond dit echt geen gezicht ik houd wel van volle wenkbrauwen.  Je kunt de Revitabrow gebruiken als je per ongeluk zelf teveel haren hebt verwijderd. Of als je net als ik weinig haar hebt!

Ingrediënten

Water/Aqua/Eau, Calendula Officinalis Flower Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Protein, Octapeptide-2, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Biotinyl Tripeptide-1, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Glycerin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Biotin, Disodium Phosphate, Phosphoric Acid, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Cellulose Gum, Panax Ginseng Root Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract.

Gebruiksaanwijzing

1. Breng de wenkbrauw applicator aan op een droog en schoon gebied op de wenkbrauwen, éénmaal daags.

2. Breng met verscheidene korte bewegingen de RevitaBrow® aan op de gebieden van de wenkbrauwen waar u wilt dat het er voller, dikker en mooier eruit moet zien.

Houdt u er rekening mee dat resultaten per persoon kunnen verschillen.

Deze informatie komt van Revitalash.nl

Ik heb de Revitabrow elke dag gebruikt. Je kunt de Revitabrow ook aanbrengen op het uiteinde van de wenkbrauw. Ik heb het over de hele wenkbrauwen aangebracht omdat ik graag overal meer haar wil. De Revitabrow is een serum, de applicator lijkt op een lipgloss applicator. Als je het serum aanbrengt voelt het een beetje koud aan en trekt het gauw in. Ik gebruik het voor het slapen gaan.

Before 

P1020154

P1020152

P1020247

Zoals je kunt zien zijn er veel ‘gaten’ in mijn wenkbrauwen. Je kunt zien dat er op het begin wel wat haar zit maar vanaf het midden van de wenkbrauw verdwijnt dat eigenlijk.

After

P1040239

P1040241

Op de foto’s kun je mijn wenkbrauwen zien zonder wenkbrauw product. Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen bij de Benefit Brow Bar. Nu ik eindelijk wat haar had gekregen van de Revitabrow kon ik ze eindelijk mooi laten doen. Ik ben echt super tevreden over het resultaat. Mijn gezicht spreekt gelijk meer ook als ik geen wenkbrauw product gebruik. Ik heb eindelijk haren :).

P1040244

P1040245

 En met wenkbrauw poeder ziet er toch mooier uit vind ik. Ik zal nooit de Cara brow krijgen want daarvoor heb ik te weinig haar groei. Maar met de Revitabrow kom ik al een heel eind verder.

Als je stopt met de Revitabrow kom je langzaam weer terug bij je eigen wenkbrauw. Dit gaat geleidelijk doordat er lange en sterkte haren uitvallen. Ik heb niet het idee dat dit snel zou gebeuren. Het schijnt dat je 3 maanden doet met het serum maar ik heb het idee dat er nog voldoende serum in zit.

revi_fb-1024x724

Ik heb de Revitabrow besteld bij Tessa van beautybytes.nl

Het wondermiddel is helaas niet goedkoop. Het kost maar liefst € 79.95! Alleen als je veel geld investeert in producten om voor je wenkbrauwen te gebruiken. Kom je ook gauw bij dit bedrag. Ik vond het ook wel even slikken tijdens het afrekenen maar heb er absoluut geen spijt van.

Comments

  1. Fijn dat het inderdaad doet wat het beloofd! Ziet er mooi uit! Wel een hele investering maar als het werkt…;-) Xxx

  2. Klinkt erg goed. Je wenkbrauwen zien er prachtig uit!

  3. Je ziet wel duidelijk resultaat. Ik vind het er mooi uit zien!

  4. Jeeeetje wat een prijs! Ik zou dit zelf absoluut niet gebruiken!

  5. Super leuk dat je er blij mee bent! 🙂 Ik kan ook echt niet meer zonder dit product. Hi beautiful broowwss:D

  6. Ziet er mooi uit! ik zou het voor mijn wimpers wel willen gebruiken!
    Wel prijzig helaas. Misschien een leuk verjaardag’s cadeautje, al hoewel ik net jarig ben geweest 😛

Speak Your Mind

*