Rimmel Kate moss 112

Op werk was ik aan het snuffelen tussen alle make up bakken en zag ik een hele gave kleur staan. Heftig en gewaagd maar wilde de lipstick toch een kansje geven. Ik moet zeggen dat ik wel fan ben van een opvallende lipstick maar sommige vind ik net iets te heftig. 

P1040255

 

Ik ging voor een lipstick van Rimmel van de lijn van Kate Moss, ik heb deze lipsticks vaker gebruikt en ze zijn erg prettig in gebruik. De lipsticks met zwarte hulzen zijn creamy en de lipsticks met rode hulzen mat. De matte lipsticks drogen de lippen wel meer uit maar blijven wel langer zitten. Ik gebruik eigenlijk altijd de Mac prep&prime lip base onder matte lipsticks. Met de lipbase voelt de lipstick wel prettig aan.

P1040256Je hebt in totaal 6 verschillende kleuren in deze lijn, ik ging voor de donkerste kleur. Namelijk nummer 112 wat een bruine lippenstift is. Ik heb nog geen bruine lippenstift en ik weet ook niet goed of het mij wel staat.

P1040254

Het is een bruine kleur maar als je hem zo ziet lijkt de lippenstift net donker rood. Hij doet mij denken naar Diva van Mac, ook een hele gave kleur.

P1040257

Dit is slechts één swatch, het pigment is prima. P1040273

 

Jeetje wat had ik een moeite zeg met deze lipstick netjes aanbrengen. Ik vind het al moeilijk om een lipstick helemaal mooi strak te krijgen en met zo een kleur zie je alles! Oke het duurde een poosje maar hij zit er goed op. Ik heb hieronder het lip potlood Soar van Mac aangebracht zodat de lipstick niet uit zou lopen. Ik vind dat de lipstick wel bleek maakt en moet zeker wel een bronzer gebruiken als ik deze lipstick draag. Maar dat neemt niet weg dat ik deze lipstick wel heel erg mooi vindt.

De lippenstift blijft 4 uur perfect zitten! Ik heb de lipstick met 50% korting gekocht omdat deze kleur helaas verdwijnt uit het assortiment. Dus als je deze kleur nog wilt scoren wees er snel bij! Ik kocht hem bij Etos met 50% voor € 5,-

Comments

 1. Wauw wat een leuk kleurtje! Hij staat je super!

 2. Ik heb er zelf ook eentje van deze lijn en vind de lipstick erg fijn door de textuur 🙂

 3. Geluksvogel! Ideaal die korting!

 4. Die kleur staat je heel mooi!

 5. staat je mooi, je ogen komen heel mooi uit met deze lipstick!

 6. Mooie donkerrode kleur!

 7. Heel gaaf kleurtje! Zo shit he, als je de lipstick niet netjes aangebracht krijgt!

 8. Wat een prachtige dieprode kleur! Hij staat je heel erg mooi

 9. Echt een hele mooie kleur! Hij staat je ook echt heel mooi. Keek er gelijk al van op en dacht het meteen. “Wow die staat je echt goed”. X

 10. Hij staat je erg mooi!

 11. fitflop australia sale

Speak Your Mind

*