MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick & Lipglass

Twerk twerk twerk Miley Cyrus is het gezicht van de nieuwe Viva Glam. De gehele opbrengst van de Viva Glam producten gaan naar het Mac Aids Fund. Jij blij met je nieuwe make up en je steunt het goede doel dat is toch super. Ik heb nog nooit een Viva glam product gehad maar toen ik de pers berichten zag wist ik dat ik deze moest hebben. Ik vind Miley echt een te gek wijf! Ik snap het goed dat Mac met haar in samenwerking is gegaan. Ben je ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!


 P1040328

Ik ben voor de lipstick en de lipglass gegaan. Ik ben helemaal geen fan van lipgloss maar ik was verkocht na de reviews van Nikkie, Vera en Mascha. Wat stonden die lipstick en lipgloss gaaf samen! De doosjes zien er iets anders uit ze hebben de handtekening van Miley erop.
P1040329

Ook de lipstick ziet er iets anders uit het randje is rood. Normaal gesproken is dit altijd zilver, ik vind dit erg leuk zo is hij extra speciaal. Op de lipglass (zo noemt Mac lipgloss) staat Miley haar handtekening.

P1040336

Laten we beginnen met de lipstick hij is van de Amplified lijn. Ik ben allergisch voor gluten en in de Amplified lippenstiften zitten triticum vulgare (wheat) wheat is Tarwe. Ik mag geen tarwe dus baalde als een stekker en heb deze lipsticks ook altijd vermeden. Nu had ik een berichtje geplaatst in een facebook groep met allemaal mensen die ook Coeliakie hebben. Deze soort mag dus wel gebruikt worden omdat het zo goed schoongemaakt wordt, kan dit dus wel. Ik was heel blij wilde mijn lipstick al bijna terug brengen. Maar gelukkig kon ik hem dus houden. Ja, wat een pareltje echt een kleur voor mij. Een felle framboos roze kleur, ik vind hem super. P1040337Het pigment is super en heel lekker romig. De lipstick voelt ontzettend fijn aan op de huid!

P1040348En op mijn lippen ik zie dat ik hem niet helemaal netjes heb aangebracht. Ik heb weer ontzettende last van mijn lippen ze waren weer opgezet en pijnlijk. Lipstick aanbrengen doe ik dan altijd erg voorzichtig! Ik vind de kleur erg mooi. Lekker fel maar wel draagbaar!

P1040339Zoals ik als zei ik heb echt een hekel aan lipgloss. Ik vind het helemaal niks dat je hele haar erin blijft hangen gadverdamme. Maar goed ik wilde deze mooie kleur toch een kansje geven omdat ik hem toch wel heel erg mooi vond.

P1040340

De lipgloss is redelijk transparant en bevat heel veel glitters. Ik vind dit zelf meestal niet zo heel mooi. Maar zoals ik al zei wil ik ze in combinatie gaan dragen. Ik zal een lipgloss niet gauw alleen dragen. P1040344

Ik vind het best wel meevallen qua glitters. Het is wel te doen maar ik vind het zo saai! Ik wil veel meer kleur ik vind Nude kleuren mij ook niet mooi staan. Als ik een lip product draag mag hij wel opvallen.
P1040349In combinatie vind ik de lipgloss wel heel erg mooi. Ja, deze combinatie maakt mij erg gelukkig. Ik weet zeker dat ik deze combinatie heel vaak ga dragen.

Ik vind de lipstick goed staan ondanks ik zo bleek ben. Ik denk dat deze kleur veel meiden goed zal staan. Blond haar, bruin haar, rood haar denk dat het bij allemaal erg mooi is. Deze kleur zal ook heel gaaf staan bij licht getinte en donkere dames.

De lipstick kost € 19,- en de lipglass € 18,-

Ze worden beide verkocht bij Maccosmetics.nl 

Comments

 1. Mooi moppie! Staat je schitterend! En icm de lipstick is de lipgloss ook erg mooi! 😉 Xxx

 2. De combinatie is zo gaaf!

 3. Wat een mooie kleur zeg! De lipstick is echt prachtig.

 4. Ah wat fijn dat je de lipstick toch kan gebruiken Faar! Super 😀 Hij staat je top!

 5. Persoonlijk vind ik de kleur van de lipgloss mooier dan de lipstick.

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

 6. Wauw wat staat de kleur je mooi! Ik baal nu dat ik de lipgloss er niet bij heb genomen, de combinatie staat echt heel mooi! Plakt de lipgloss erg of valt dit mee?

 7. Hele mooie kleur is het! Ik wil deze even spotten in Amerika!

 8. Ik vind de combinatie zo mooi, nu heb ik spijt dat ik ook niet de lipgloss genomen heb haha. Je hebt mooie volle lippen 🙂

 9. Wauw, zo mooi 😉

 10. Staat je prachtig mop!

 11. Jouw lippen zijn zo mooi vol! De kleur staat je prachtig!

 12. ik heb de lipstick ook en ben erg fan! al vind ik de combinatie met de lipglass ook echt geweldig mooi bij jou!

 13. De combi is inderdaad erg mooi! De lipglass los vind ik niet zo!

Speak Your Mind

*