Douglas Top Secret Mascara (Benefit Rollerlash)

Eind januari zag ik een oproep op de Douglas Facebookpagina, ze waren op zoek naar testers voor een nieuwe luxe mascara. Het ging dus om een nieuwe revolutionaire mascara ik was heel erg benieuwd. Je moest aangeven wat je zocht in een mascara en welk merk je in gedachten had.  Ik wil graag veel lengte, ze pikzwart hebben en absoluut geen klontjes en ik dacht dat Benefit hier mee kwam. Een paar dagen later werd ik getagd door één van mijn blogvriendinnetjes; Ja hoor mijn naam stond erbij 🙂

P1040455

Ik stuurde dol enthousiast mijn gegevens op naar Douglas. Een paar dagen later was de mascara in huis. Ik deed het doosje open en was een beetje teleurgesteld. Ik dacht dat ik er eindelijk achter zou komen welke mascara het was. Maar Nee helaas pindakaas het blijft een geheim, ik kan niet zo goed tegen verassingen. Ben toch wel heel erg benieuwd welke het is.

P1040456

P1040457

 De mascara heeft een siliconen borstel, ik ben hier persoonlijk erg fan van. Met een siliconen borstel krijg je altijd veel separatie en niet gauw klontjes. De mascara heeft best een aparte vorm hij is gebogen en andere delen zijn vrijwel recht. Ik blijf benieuwd.

P1040436

P1040437

 

 

P1040431

P1040452

Oké, ik ben heel heel erg tevreden. Mijn wimpers zijn echt mega kort en deze mascara geeft ze veel lengte. Ik had de laatste tijd dat mijn mascara na een paar uurtjes alweer verdwenen was, deze houdt het de hele dag vol en dat maakt mij blij.  Ik zal het jullie meteen laten weten als ik weet welke mascara dit is.

Kan jij wel tegen verassingen?

Comments

 1. Wat seperate deze mascara de wimpers super goed.
  Het klonter ook niet.
  Nee, ik zou niet weten van welk merk dit is.
  Ben er zeer benieuwd naar……. 😉
  Mooie en duidelijke foto’s.

  Xoxo

 2. O, ik ben benieuwd want dit ziet er mega goed uit! 😉 Xx

 3. Wauw ik ben echt super benieuwd! Hopelijk krijg je t snel te weten! Liefs

 4. Aan het borsteltje te zien denk ik al te weten welke mascara dit is 🙂 Ik vind hem erg mooi!

 5. Wauwie wat een mooi effect zeg. Ziet er goed uit!

 6. Wauw die ziet er goed uit! Nee, ik ben echt niet goed met verrassingen!

 7. Ziet er goed uit meid! Ik gok dat het om een mascara van Clinique gaat. Ben benieuwd welke het is!!

 8. Wauw deze mascara ziet er echt super uit ! ♥

Speak Your Mind

*