Mac Pro Long Wear Concealer

Een hele geliefde concealer die de blogwereld overneemt, dit moest ik proberen. 

P1040398

Nikkie van Nikkie tutorials gebruikt deze concealer zo vaak, ik zag deze regelmatig voorbij komen in haar video’s. En wist dat ik deze op een dag moest proberen. Nu heb ik 5 concealers liggen dus nodig heb ik het zeker niet. Maar als iedereen zo enthousiast is moet en zal ik het proberen.  Ik heb het natuurlijk over de pro long wear concealer van Mac. De pro long wear foundation is al favoriet ik ben benieuwd of de concealer dit ook wordt.

P1040399

De concealer bevat een pompje wat ik lekker hygiënisch vind. Het enige nadeel aan een pompje is dat je soms teveel product verspild.

P1040400

Het is een schattig klein flesje die gemakkelijk mee te nemen is. De verpakking is niet heel spannend maar dat maakt het ook chique vind ik. Ik heb de kleur nc15, als je niet weet welke kleur je nodig hebt raad ik je aan om langs de counter te gaan. Daar wordt je vaak goed geholpen.

P1040401

De substantie van de concealer is redelijk dik, dit vind ik fijn zo glijdt het niet gelijk van mijn huid af. De concealer bevat ook geen parfum mijn huid reageert er goed op gelukkig. Ik heb weleens concealers gehad die ontzettend prikten onder mijn ogen.

P1040402

De concealer smeert ondanks de dikkere substantie erg prettig uit. Hij dekt echt ontzettend goed, zie ik nu al.

P1040513

Ik heb niet erg last van donkere kringen. Toch zie je wel wallen en zie je gauw mijn aders omdat ik erg licht ben. Verder heb ik nooit hele extreme wallen maar een concealer gebruik ik toch graag.

P1040516

De concealer dekt belachelijk goed mijn hemeltje. Ik stond echt versteld dit is echt de beste concealer die ik ooit heb gebruikt. Vaak zie je die dekkende concealers zo erg zitten dat is met deze absoluut niet het geval. Wauw ik ben echt een beetje verbaasd :o. Waarom kocht ik deze concealer nu pas???

Ja, ik ben fan. Hij dekt goed, trekt niet in de lijntjes, blend goed in de huid. Wat wil een meisje nog meer?

De concealer wordt verkocht bij de Mac counter en bij een aantal filialen van Douglas. Je kunt de concealer eventueel online bestellen bij maccosmetics.nl of douglas.nl. De concealer kost € 18,-

Comments

 1. Omg! Ziet er echt geweldig uit!! Liefs

 2. Het is geniaal. Ik kan niet meer zonder! Ook ideaal voor rode vlekjes,puistjes!

 3. Dat ziet er zo goed uit!

 4. Ik hoor er onwijs veel goeds over, maar ik hoorde ook dat als je één keer pompt dat er dan gelijk heel veel uitkomt 🙁

 5. Oh wauw deze moet ik hebben! Ik heb echt de ergste wallen ever en er is niks wat het goed kan bedekken.

 6. Oh wauw deze moet ik hebben! Ik heb echt de ergste wallen ever en er is niks wat het goed kan bedekken!

 7. Jaaa dit is ook mijn favoriete concealer! Echt een toppertje. Hele goede review mop, duidelijk uitgelegd.
  Liefs Nicole

 8. Wow, wat een duidelijk verschil! Ik gebruik hem zelf ook maar dan de NW15.. ik ben er gek op! Vind het alleen jammer dat er zoveel uit komt bij 1 pompje.. meer dan ik nodig heb.

 9. Wat een dekking! Echt een uikomst

 10. Wow wat een verschil! Misschien toch maar een keer investeren!

  • Ja hij is wel wat duurder maar vind hem het geld wel waard!

  • I heart shutterfly! I just got an adorable calendar I put together for my Mom from our vacation this last summer (will post closer to Christmas, when I know she won't swing by the blog). It sure was a lot easier than the dhandma9e' calendar from last year, and cheaper! I was really happy with the vivid colors too. :O) Love all your projects.

 11. Wauw dat ziet er echt super goed uit!

 12. WoW hij ziet er echt super uit! Wil hem ook wel graag proberen

 13. Wauw, wat een dekking! Ik zit ook al heel lang erover na te denken of ik deze concealer eens moet uit proberen en ik denk dat je me zojuist hebt overtuigd haha!

 14. thanks, I think its time to try it as well!
  kind regards,
  chocolatevanilla.nl

 15. Oh die dekt best goed! Ik heb zelf een potje van M.A.C. die is nog lang niet op haha. Daarna probeer ik die wel ff.

 16. Wauw wat een goede dekking! Wel jammer dat hij lastig te doseren is, maar verder is hij perfect!

 17. Blijft hij ook lang zitten? 🙂

  x Arlette

  • Ja gewoon de hele dag mop x

  • Queen – That four year difference translated into thousands in savings. Even if your car is7#8&21n;t as new as his, I’d feel better knowing I paid less for it. The real payoff is always how much money you have left over at the end of the week, month or year, not how new or cool your toys are.

Speak Your Mind

*