Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette

Ik draag make up al jaren, ik begon er mee toen ik een jaar of 14 was denk ik. Echter droeg ik niet vaak oogschaduw toen ik begon met oogschaduw dragen gebruikte ik altijd het Absolute Nude palette van Catrice. Ik was echt heel erg fan van dit palette en toen hij half uit elkaar viel heb ik hem in de prullenbak gesmeten. Nu Catrice met een nieuwe versie kwam moest ik die uiteraard proberen.

P1040425

Ik heb het over het Absolute Rose Eyeshadow Palette met allerlei mooie roze tinten. Dit palette sprak mij enorm aan, ik vind de verpakking mooi met de rosé kleurige letters. Het palette bevat 6 kleurtjes wat dus erg veelzijdig is. 

P1040427

Zoals ik al zei bevat het palette dus 6 kleuren. De kleuren zijn allemaal redelijk draagbaar. De eerste 2 kleuren kunnen gebruikt worden als highlighter. De 3 kleuren daarnaast vind ik geschikt voor op het ooglid of in de crease. De laatste kleur zou ik eerder onder het oog dragen of in de outer v.

P1040428

 Het palette bevat een kwastje. Ik gebruik dit zelf eigenlijk nooit maar het is toch handig dat het er bij zit. Voor de jongere meiden die beginnen met make up is dit altijd erg fijn.

P1040430

De swatches vallen me echt tegen. Ik had dit echt beter verwacht bijna alle kleuren verdwijnen compleet op mijn arm. Ze zijn ook niet super slecht maar het pigment had echt wel beter gemogen. Catrice heeft dit vaak beter gedaan daarom stelt dit mij een beetje teleur. 

P1040528

 Op het oog valt het wel mee de kleuren zijn wel zichtbaar. Maar ze spatten er helaas niet echt uit, één kleurtje viel ook een beetje paars uit terwijl het er toch echt bruin uitziet. Ik vind de kleuren wel mooi verder want ik houd van zulke tinten. Maar dan moeten ze wel beter pigment hebben.

Het had zo mooi kunnen zijn! Ik vind het jammer want ik weet dat Catrice dit beter kan.

Het palette is te koop voor € 4.99 bij Kruidvat en Trekpleister.

Comments

 1. Jammer dat de kleuren niet zo gepigmenteerd zijn, want mooi zijn ze wel!

 2. Toch een erg mooie ooglook ermee gemaakt! 😉 Xxx

 3. Het zijn mooie zachte tinten. Wel jammer dat ze niet heel opvallend zijn!

 4. Prachtige kleuren.
  Mooie look.

 5. Ik lees er weinig positiefs over. Jammer. Mijn verwachtingen waren erg hoog. Wel een mooie look heb je gemaakt!

 6. Op het eerste gezicht lijkt hij me prachtig. Jammer dat hij dan toch tegenvalt.

 7. Opzich best een mooi palette, maar ik vind ‘m wel een beetje tegenvallen!

 8. zag er veel belovend uit! mwehh.. jammer …
  wel mooie foto’s schatje

 9. Jammer dat ze niet helemaal zo zijn als je verwachtte! De kleurtjes zelf zijn wel mooi!

Speak Your Mind

*