Catrice Luminous Lips 090 Loveable Me

Toen ik de voorjaarsupdate van Catrice zag werd ik meteen enthousiast. Ik zag dat er allerlei nieuwe lipsticks kwamen en die wilde ik toch graag uit proberen.  De lipsticks zouden heel prettig aan moeten voelen op de lippen en een hele hoop glans hebben. Ik ben benieuwd!

P1040548

Dit zegt Catrice over de nieuwe lipsticks van de Luminous Lips lijn: De verzorgende textuur van deze lipstick met hyaluronzuur laat lippen er zichtbaar voller uitzien en voelt heerlijk aan. De finish is zacht, geeft intense glans en heeft een medium dekking. Subtiele nudes, vrouwelijke rosétinten, krachtig roze en klassiek rood zetten de puntjes op de i bij elke look.

Klinkt goed laten we gauw gaan testen.
P1040549

In totaal zijn er 14 verschillende kleuren verkrijgbaar, ik vond er in totaal maar 2. En nam nummer 090 Lovable Me mee naar huis. Dit is een heerlijk barbie roze kleur met een hele hoop glans. Ik moet zeggen dat ik erg fan ben van matte lippen maar deze lipstick wel een kans wil geven.

P1040550

De lipstick is wel heel erg shiny, ik moet hier wel een beetje aan wennen. Maar goed, hij is dus niet heel goed gepigmenteerd dat komt omdat de dekking medium is. De lipstick bevat hele mooie gouden glittertjes ik hoop dat jullie dat ook kunnen zien. Het is vaak lastig om zoiets op foto over te laten komen.

P1040556

Mijn lippen en de huid erom heen zijn eindelijk een beetje rustig! De huid erom heen is alweer een hele hoop verbeterd, het is nog redelijk droog maar het gaat de goede kant op yeeh. De lipstick brengt heel erg prettig aan, het lijkt net een lippenbalsem. Ik vind de dekking toch wel een beetje tegenvallen. De lipstick is enorm romig waardoor je hem niet goed egaal kunt aanbrengen.

P1040562Als ik hem zo zie vind ik hem wel oké, niet speciaal maar ook niet lelijk. De lipstick is echt heel snel van mijn lippen af omdat hij zo ontzettend romig is.  Ik ben niet erg enthousiast. Ik gebruik dan liever de andere lijn van Catrice die lipsticks zien er mooier uit op mijn lippen en blijven langer zitten.

De lipstick wordt verkocht bij Kruidvat voor € 3.99

Comments

 1. Mmm, ik vind hem persoonlijk ook wat tegenvallen. De kleur komt niet tot zijn recht! Wel fijn dat hij romig is, maar van een lipstick verwacht je toch meer!

 2. Oh wauw wat een mooie kleur!

 3. Jammer dat deze kleur niet goed gepigmenteerd is.
  Ikzelf zou dit niet kopen.

 4. jammer.. Wel mooi als je niet zo van de lipstick bent

 5. Hmm dat is dus een reden waarom ik van matte lipstick houd. Die blijft tenminste zitten. Vind hem meer als een getinte lippenbalsem overkomen dan een lipstick. Miss leuk voor beginners

 6. zelf heb ik hier ook een lipstick van. Vind hem zelf wel fijn. Gewoon handig als je toch lipstick op wil, alleen niet te fel. En fijn om te lezen dat het nu beter gaat met de huid rond je lippen. X

 7. Ik had de kleur echt heel anders verwacht! Zonde zeg! Het lijkt meer een lipbalm met een tintje!

 8. Ik vond ze ook veel te romig waardoor ze helaas niet zo lang blijven zitten. Doe mij de oude catrice lipsticks maar!

 9. Ik vind ze echt helemaal niks!

 10. fitflops sale australia

 11. I simply couldn’t leave your website before suggesting that I extremely enjoyed the standard info a person supply to your visitors? Is gonna be back continuously in order to check out new posts

 12. Keywords used: Multifunctional car DVD players!
  folding house http://www.bf-house.com

Speak Your Mind

*