Catrice Nude Purism 01 Naked Brown

 

Ik was al een paar keer langs Kruidvat geweest in de buurt maar de nieuwe collectie en nieuwe Limited Edition lag er nog niet. Toen ik vorige week langs mijn opa en oma was, ben ik langs het Kruidvat bij hun geweest. En tot mijn verbazing lagen alle nieuwe producten er al!


P1040600

Ik was een beetje aan het rondkijken bij het Essence en Catrice schap en nam een aantal leuke spulletjes mee. Toen zag ik dat Catrice een nieuwe Limited Edition lijn had namelijk Nude Purism. Ik zag lipsticks, nagellakjes, een highlighter en 2 oogschaduw palettes. De highlighter was echt prachtig maar die mocht ik niet kopen van mijzelf.  Ik mocht wel 1 oogschaduw palette meenemen en dat is 01 Naked Brown geworden.

P1040602

Dit schattige setje bevat 3 kleuren met shimmer en 1 matte kleur. Ik zou de kleur rechtsboven gebruiken als highligter. De roze of blauwe kleur op het beweging ooglid en de bruine kleur in de Crease. Ook kun je eventueel met de blauwe kleur een lijntje onder je oog trekken. Dit is trouwens hoe ik het palette zou gebruiken, dit mag je uiteraard helemaal zelf bepalen.

P1040602 (2)

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet vaak swatches maak in de winkel. Ik koop veel producten om te reviewen en niet omdat ik het perse nodig heb. Ik was echt verbaasd van dit pigment WAUW. Dit pigment is echt fantastisch. De kleuren zijn totaal niet korrelig of poederig!

P1040616Op mijn ogen is het pigment ook super. Je hoeft het absoluut niet op te bouwen, 1 keer met je kwastje langs je oog en hoppa. De kleuren blenden goed en glansen mooi.

Ik ben echt super enthousiast, wat een prachtig palette.

Het palette kost € 4.59 en wordt verkocht bij Kruidvat. Het hangt qua filiaal af of de limited edition er wel of nog niet ligt.

Comments

 1. Hele goede gepigmenteerde kleuren!
  Mooie palette.
  Als men in een dorp woont zal het zo lastig zijn om van deze collectie make-up producten te kunnen kopen.
  In sommige plaatsen heb je meerdere winkels en kan je dus veel makkelijker op zoek naar dit.
  Als het ergens uitverkocht is,

  Xoxo

 2. Oh wauw wat mooi! Op je ogen ziet het er al helemaal geweldig uit!

 3. Ik had er niet veel van verwacht, maar ik vind hem erg mooi!

 4. Ziet er inderdaad goed gepigmenteerd uit.
  Ik heb ze hier nog niet zien liggen.

 5. Wat een leuk palletje! 🙂

 6. Is glanzen dit met een “z” ?..

Speak Your Mind

*