Estée Lauder Lipstick 120 Desirable

Ici Paris XL en 40% korting op alle lipsticks en lipgloss, ik kan mij absoluut niet inhouden. Ik heb al genoeg lipsticks maar kom op een high end lipstick met 40% korting scoren? Wie wil dat nou niet!

P1040592(2)

Ik zag deze aanbieding voorbij komen op Instagram en dacht Nee Nee en nog eens Nee. Maar als je dan al die nieuwe pareltjes ziet van mede beauty lovers. Ja, dan kan je je gewoon niet inhouden en ga je ook een kijkje nemen op de website. Met als vervolg een hele prachtige lipstick van Estée Lauder in je winkelmandje.

P1040591(2)

Ik ben normaal altijd van de felle of opvallende lipsticks maar wilde graag een nude kleurtje voor op werk. Nu had ik al een hele tijd geleden bij Cynthia van Misslipgloss een prachtige lipstick gezien. Ik ben gaan zoeken op haar site en kwam hem tegen, ik heb het over nummer 120 Desirable van de Pure Color Envy lijn. Ik heb 1 lipstick van Estée Lauder maar dit is van een andere lijn. De Pure Color Envy lipsticks zouden een rijke textuur en een langdurige hydratatie moeten hebben.

P1040593(2)

Ik vind de verpakking prachtig, erg luxe. De verpakking is donkerblauw met gouden details, inclusief een magnetische sluiting.  Een lipstick met een magnetische sluiting vind ik sowieso leuk, ik kan de hele dag mijn lipstick openen en sluiten haha.

P1040596(2)

Nude lipsticks staan mij echt voor geen meter, een nude kleurtje moet bij mij wat meer my lips but better zijn. Ik vind nude lipsticks vaak ook niet zo mooi staan bij hele lichte huidjes. Als ik iets bruiner ben vind ik het altijd beter staan.

P1040599(2)

De kleur is een soort oud roze, het pigment is super en de lipstick brengt gemakkelijk aan.

P1040644(2)

Ik vind de kleur erg mooi, ik vind hem absoluut niet te licht. De lipstick is lekker romig en voelt prettig aan op de lippen.

P1040641(2)

Ik vind de kleur mooi staan! Hij is niet opvallend maar toch zie je dat ik wel iets op heb. Cynthia heeft donkerder haar en bij haar staat de lipstick ook erg mooi. De lipstick blijft goed zitten maar moet na een maaltijd wel bijgewerkt worden.

De lipstick kost normaal gesproken € 32,- met de korting van Ici Paris XL € 19,20.

De aanbieding loopt nog t/m 15 maart 

Comments

 1. Een geweldige kleur Farah. Staat je heel mooi! 😉 Xxx

 2. Echt een prachtige kleur! Staat je goed.

 3. Zo die is zo mooi en staat je heel goed 😉

 4. I’m in love. En je laatste foto, wauw! Wat ben je toch een mooie meid 🙂

 5. Ik had hem bij haar ook gezien, maar bij jou staat ie ook super meid 🙂

 6. Het is een mooi kleurtje! Estee Lauder is echt kwalitatief dik in orde!
  Ik volg je op Bloglovin nu 🙂

 7. Hij staat je heel erg goed! Al ben ik zelf niet zo van de lichte kleurtjes!

 8. Echt een hele mooie lipstick, zelf heb ik ook even een lipstick gekocht met deze korting. Scheelt toch heel wat geld.

 9. wauw prachtige kleur
  staat je heel mooi babe

 10. the fit flop

 11. Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

Speak Your Mind

*