Essence Nude Lipsticks 01 – 02 – 03

Nude is de trend van de afgelopen tijd als je het mij vraagt. Nude is overal en i’m loving it! Toen ik zag dat Essence met een aantal Nude lipsticks kwam wist ik dat ik ze moest hebben. Ik nam 3 van de 5 kleurtjes mee, vandaag review ik ze voor jou!

De lipsticks zijn splinternieuw en horen bij de voorjaarsupdate van Essence. Ik was al wezen kijken in mijn Kruidvat filiaal maar die hadden ze helaas nog niet. Toen ik later keek bij het filiaal van mijn opa en oma spotte ik de nieuwe producten en nam ik 3 kleurtjes mee. Ik vind de verpakkingen echt super cute van de Nude lijn normaal gesproken zijn deze altijd zwart.

P1040621

Ik ging voor 01 Wearing only a smile, 02 Porcelain Doll, 03 Come Naturally. Deze kleuren waren nog op voorraad en daarom ging ik ook voor deze. Ik vind Nude kleurtjes mij voor geen meter staan dus ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

01 Wearing only a smile

P1040622

P1040624

Omg wat is dit een afschuwelijk lelijke kleur. Ik vind dit echt voor geen meter staan! Hij dekt ook totaal niet goed en ik lijk wel dood met deze kleur op.  Nee, deze zal ik niet nog een keertje dragen jammer.

02 Porcelain Doll

P1040632

P1040627

Porcelain Doll is een licht koraalkleurtje, ik vind deze lipstick echt prachtig. De lipstick is wel redelijk romig waardoor je de lipstick makkelijk aanbrengt. Ik vind ik deze kleur wel geslaagd, hij staat leuk. Zulke kleurtjes zijn ook zeer geschikt voor de Lente en Zomer. Ook zal deze lipstick mooi zal staan bij een heftige ooglook.

03 Come Naturally

P1040634

P1040633

Come Naturally is donkere nude tint, de kleur kan ik lastig omschrijven (bruin met een tikkeltje paars?). Deze kleur dekt erg mooi en voelt heel prettig aan op de lippen. Deze kleur vind ik persoonlijk het beste staan. Ik vind de Nude trend prachtig maar heb niet het idee dat het mij heel mooi staat. Toch zal ik deze en 02 Porcelain Doll wel vaker gaan dragen!

 

De lipsticks zijn romig en brengen prettig aan, helaas dekken ze niet allemaal even mooi. De lipsticks worden long lasting genoemd maar dit vind ik zeker niet het geval. De lipsticks blijven niet heel lang op de lippen maar als je kijkt naar de prijs vind ik dit geen probleem. Ik zou nummer 1 echt zeker laten liggen want die ziet er gewoon echt niet uit, de andere 2 kleuren zijn wel mooi.

 De lipsticks kosten € 2.39 per stuk en worden verkocht bij Kruidvat.

Comments

 1. Come Naturally heb ik ook maar Porcelain Doll vind ik ook heel mooi. En wat zie je er goed uit meis!
  X

 2. Wat een tegenvaller is kleur 01!
  De anderen staan je zo mooi!
  De laatste 2 heb ik ook en ook nr. 05 😉

 3. HAHA die foto bij de eerste lipstick, geweldig! Ik vind die kleur ook niet mooi, veel te licht. Die andere 2 kleuren zijn wel erg mooi. Je ziet er goed uit lieverd <3

 4. Haha ik moest echt lachen om die eerste foto :p wel mooie kleurtjes die andere 2! Je ziet er goed uit mop!

 5. Hahahaha! Die foto bij de eerste lipstick is echt leuk. De andere kleuren vind ik wel erg mooi.

 6. Hihi je reactie op de eerste lipstick! Ik vind lang niet alle lipsticks van Essence mooi, maar wel erg fijn!

 7. 03 staat je het mooist vind ik! Ik heb hem vanmiddag ook in de winkel geswatched en het is echt een plaatje<3

 8. Leuk Faartje, heb zelf ook come naturally. Vind hem ook erg fijn! Staat je mooi!

  Liefs.

 9. Hahah heerlijk die eerste foto van de lelijke lipstick. Deze doet inderdaad 0,00 moois. De overige 2 kleuren vind ik wel mooi!

 10. sabrina says:

  Zou die eerste bij iemand mooi staan?? De andere zijn super mooi!

 11. Hahaha, die foto van de eerste lipstick <3

 12. vind de 03 heel mooi. Staat je goed

 13. Nude staat mij echt voor geen meter, heb nog geen 1 kleur gevonden die ik wel kan hebben!

 14. 02 Porcelain Doll staat je het mooist naar mijn idee!
  Ik heb 03 ook maar bij mij valt ie heel raar uit…

 15. OEI, nee de eerste is zeker niet mooi. Wat jammer, de tweede en derde kleur vind ik prachtig. Heeel mooi en niet te opvallend. X <3

 16. Hhaha die foto bij de eerste lipstick, geweldig!
  Ik vind dat 03 je mooi staat!

Speak Your Mind

*