Opgemaakte beauty producten – maart 2015

P1040707Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een blogpost heb gemaakt. Ik mis het bloggen maar er moet natuurlijk wel tijd voor zijn. Ik ga proberen om weer meer tijd te steken in mijn blog. Iedere keer als ik deze maand iets weg wilde gooien dacht ik nee bewaren bewaren! Vandaag wil ik jullie dus graag mijn opgemaakte producten van maart laten zien.

P1040708

Ik ben gek op haarmaskers en al helemaal op de 1 minuut maskers van Andrelon. Van de shampoo en conditioner ben ik geen fan maar deze maskers zijn heaven. Ze maken je haar zacht, niet vet, je kamt je haar binnen no time uit, ik ben super tevreden. Je hebt verschillende varianten bijv. voor gekleurd haar, met Marokkaanse argan olie en nog veel meer.  Als je deze maskers nog nooit geprobeerd hebt zal ik zeker even gaan kijken. Deze maskers worden verkocht bij alle Drogisterijen.

P1040711

Nog een haarmasker opgemaakt deze maand, dit masker kocht ik samen met mijn zusje aangezien hij best prijzig is. Dit masker is van het merk Davines, dit merk wordt verkocht bij de kapper. Dit masker maakt je haar ook zijdezacht en laat het heel mooi glanzen. Ik zou hem zeker opnieuw kopen!

P1040712

Deze gezichtsreiniger kocht ik bij Lush tijdens de kerst sale. Ik vind deze reiniger echt fantastisch, hij reinigt je gezicht goed. Je pakt een klein stukje mengt het met water en daarna breng je het aan op je gezicht. Het werkt anders als alle andere reinigers maar deze reinigers zijn ook super en raad ik iedereen aan. Helaas is deze reiniger er alleen met de feestdagen. Ze hebben ook een hele hoop andere fijne reinigers zoals Angels on Bare Skin die zit wel in het vaste assortiment.

P1040713

Ik gebruik eigenlijk nooit scheerzeep of scheergel maar vanwege mijn gevoelige en droge huidje zou ik dit wel moeten doen. Mijn huid voelt erg vaak geïrriteerd aan na het scheren. Met deze scheerzeep had ik daar geen last van, het werkte ook gelijk hydraterend. Ik heb deze scheerzeep alleen niet veel gebruikt voor mijn gevoel was hij erg snel op.

P1040716

En nog een Lush product waar ik zo verliefd op ben. Als je mij een beetje kent weet je dat ik een snoepkont ben en die moet natuurlijk ook een bijpassende douchegel hebben. Deze douchegel maakt mij echt gelukkig door de heerlijke snoepjesgeur. Helaas is dit schatje ook alleen maar verkrijgbaar tijdens de feestdagen. Ik heb gelukkig nog 2 grote flessen in mijn voorraadkastje staan =)

P1040717

Ik heb al heel veel Benefit they’re real mascara’s opgemaakt! Nu gebruik ik de Benefit Rollerlash mascara die ook super goed is. De they’re real mascara separeert goed en maakt mijn wimpers erg lang. Deze mascara heeft een plekje in mijn hart veroverd en zal ik zeker opnieuw kopen.

P1040718

 Essie Lovie Dovie

Dit was mijn eerste Essie lakje ik kocht hem ergens in 2012. Ik heb deze ook echt belachelijk gebruikt helaas is deze helemaal uitgedroogd. Ik heb een nieuwe gekocht met de make up mania van Etos. Ik vind dit een snoepig roze kleurtje die iedereen eigenlijk moet hebben. De Essie lakjes blijven bij mij het beste zitten en daarom gebruik ik bijna altijd nagellak van dit merk.

Heb jij veel opgemaakt in maart?

Comments

 1. Wat heb je lekker veel opgemaakt 🙂 de lush producten zien er goed uit!

 2. Super leuke opgemaakte producten!

 3. Best veel opgemaakt <3 Die mascara van Benefit is zooo fijn!

 4. Jij maakt producten op die ik allemaal zo graag nog eens wil proberen! Hihi. Leuk om te lezen meid!

 5. Leuk artikel mop!
  Ik ben nog erg benieuwd naar de gezichtsreinigers van Lush en de scheerzeep.. Toch maar eens aanschaffen!

 6. Dat lakje van Essie ziet er echt prachtig uit! Naar die mascara ben ik ook erg benieuwd aangezien iedereen er altijd zo laaiend enthousiast over is 🙂

 7. omg jij doet me er aan denken dat ik nog een klein flesje snowfairy ergens heb om op te maken, moet ik maar snel doen voor ie slecht word 😮

 8. Oehh de maskers van Andrelon zijn inderdaad heerlijk! Heb er ook weer ééntje opgemaakt!
  Lekker veel opgemaakt 🙂

Speak Your Mind

*