Mac Blush Harmony

Als er altijd aan je gevraagd wordt of je ziek bent zonder make up weet je dat je iets moet veranderen. De opmerking goh wat ben je toch wit hoor ik heel regelmatig. Tja ik ben nou eenmaal een bleekscheet en ik ben niet echt een type die uren in de zon doorbrengt. Ik moet het hebben van make up en heb iets moois gevonden! Lees je mee?

P1040794

Ik was al een tijd op zoek naar een mooie blush  die mij meer kleur zou geven. Na wat rond gevraagd te hebben aan mijn blogvriendinnetjes kwam Esmee van http://www.beautybyesmeex.com/ met het fantastische idee om eens te kijken naar Mac Harmony. Ik las haar review en besloot zelf ook om deze blush aan te schaffen.
P1040795

Harmony is een matte blush waar ik nog geen ervaring mee heb. De blush zit in een stevige zwarte verpakking erg simpel maar toch erg chique. Ik vind verpakkingen waar je het product al gelijk ziet erg mooi en handig.

P1040796

De blush heeft een aparte kleur het is bruin met een soort roze ondertoon. De blush is wel donker maar als je hem als contour gebruikt weer niet. Deze kleur is best opvallend als blush maar als je ermee gaat contouren is hij subtieler. Het is maar net hoe jij dit product wilt gebruiken. Ik heb nog nooit zo een kleur gebruikt.

P1040805

Ik heb één laagje aangebracht op mijn pols en zoals je ziet is het pigment goed. De blush wil ik niet al te heftig aan te zetten. Mijn huid is echt superlicht en wil niet dat het te opvallend is.

P1040813

Ik vind de kleur erg mooi alleen vind hem lastig te gebruiken. Ik heb hier aardig wat opgedaan voor de foto en vindt dat hij niet goed blend met de huid. Ik vind dat hij een beetje vlekkerig wordt en dat is niet de look waar ik voor wil gaan. Ik denk dat ik minder product moet aanbrengen zodat hij minder vlekkerig wordt.

P1040817Als ik hem dan zo op mijn wangen zie vind  ik hem juist weer heel erg mooi! Ik weet het niet zo goed hoor met deze blush, ik moet nog een beetje wennen. Misschien ligt het aan mij omdat ik eigenlijk altijd roze blushes draag.

 

Wat vind jij?

De blush wordt verkocht bij Douglas.nl ,maccosmetics.nl of de Mac counters voor 22 euro.

 

Comments

 1. Wat staat deze kleur blush je prachtig!
  Ik denk dat ik het ook zal gaan kopen 😉
  Mooie foto’s.

  Fijne dag Xoxo

 2. Ik denk dat het een kwestie van wennen is met een totaal andere kleur blush als dat je gewend bent. Hij staat je in ieder geval heel mooi! 😉 Xxx

 3. Echt een mooie tint! Staat je mooi.

 4. Oh wauw, ik vind de kleur je echt heel mooi staan <3 Perfecte tint ook voor de zomer!

 5. Deze kleur kende ik nog niet, ik zou hem zelf subtiel aanbrengen maar ben ook meer van roze of peach.

 6. Hele mooie kleur meid!

 7. Ik heb hem ook. Hij is echt heel mooi.

 8. Aah staat je mooi schatje! Lief dat je mij hebt genoemd

 9. Iris de Wolf says:

  Wauw staat je heel goed hoor! Soms moet je even wennen aan zon blush, heb ik ook wel eens!! Liefs

 10. Ik vind het echt een perfecte kleur voor de zomer, je kunt hem goed hebben hoor!

 11. Ik vind het echt prachtig staan hoor moppie! Is gewoon even wennen maar komt goed.

 12. Super toevallig, ik heb hem gisteren besteld!
  Ik ben van plan om hem te gebruiken als bronzer, vind het als blush net iets te donker 🙂 Hij staat je mooi!

Speak Your Mind

*