Mac Satin Lipstick Faux

De meest gehypte lipstick op dit moment Faux van Mac. Ik kocht hem omdat ik begon te kwijlen bij alle prachtige foto’s. Ik twijfelde of ik ook nog een review moest schrijven over dit pareltje. Maar besloot dit toch te doen om mijn mening met jullie te delen.P1040788

Er was eens een meisje uit een hele rijke en beroemde familie haar naam was Kylie Jenner. De Kardashians en Jenners zijn prachtige meiden met altijd fantastische make up. Oké de dames hebben allerlei geweldige visagisten maar goed. Kim werd al mega bekend vanwege het contouren and i’m lovin it en toen was daar opeens Kylie met mega dikke lippen. Ze beweren dat ze alleen maar lipliner gebruikt en lipstick en dat die beide van Mac zouden zijn. Mac Faux schijnt veel gedragen te zijn door Kylie en iedereen wilt die lipstick nu hebben. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze lipstick ook heel graag wilde hebben, hij was alleen heel lang uitverkocht. Toen hij op Douglas.nl stond greep ik mijn kans.

P1040790

Faux is een satin lipstick, de satin lipstick lijken op de matte lipsticks maar voelen prettiger aan op de lippen en hebben een klein beetje glans. De satin lipsticks blijven goed zitten en voelen zoals ik al zei erg prettig aan.

P1040791

Weer een bekend kogeltje toegevoegd aan mijn andere Mac lipsticks. De verpakking is simpel zonder al te veel poespas. Dit vind ik mooi, alleen vind ik de LE lipsticks van Mac in bijv. een andere kleur ook heel gaaf.

P1040793

Faux is een bruine lipstick met een tikkeltje roze er door heen. Ik moet eerlijk bekennen dat als ik de kleur zo zie hem niet heel spannend vindt.

 

P1040818 P1040820

Toch vind ik de kleur op de lippen wel erg mooi, links zie je een foto zonder en rechts uiteraard met Mac Faux. De kleur is erg koel en lijkt een beetje my lips but better. Bij meiden met bruin haar vind ik hem erg mooi staan maar de blondjes kunnen hem ook hebben. Het is een mooie natuurlijke tint die niet heel spannend is maar daarom niet minder mooi. Het is zo een kleur die je naar je werk kunt dragen maar ook prima kunt rocken op een feestje.

Ik vind dat de lipstick goed blijft zitten en prettig aanbrengt en aanvoelt op de lippen. Ik denk dat deze kleur bij veel meiden erg mooi zal staan.

Heb jij Faux al? Of sla je deze hype over?

Faux wordt verkocht bij de Mac counter, maccosmetics.nl of douglas.nl en kost 19 euro. 

 

 

Comments

 1. Prachtige natural kleur en zo subtiel!
  Het staat je goed.

 2. Mooie lippenstick! 🙂

 3. Ik vind hem bij jou mooi, maar het is niets voor mij!

 4. Mooie kleur. Ik vind ‘m je heel erg mooi staan!

 5. Ook ik heb hem. Hij is echt prachtig!

 6. mooi kleurtje. Ik wil ‘m ook heel graag 🙂
  Staat je mooi, heel natuurlijk!

 7. Echt een heel mooi kleurtje, ik houd ervan. En hij staat je ook nog is goed!

 8. Iris de Wolf says:

  Ik heb hem ook! Vind dat hij iedereen weer heel anders staat. Hij staat bij jou heel naturel heel mooi! Liefs

Speak Your Mind

*