W7 Super Colour High Pigment Shadow

In mijn pauze liep ik van de weeks langs de Big Bazar. Ik was op zoek naar lippenstift rekjes en toen ik tussen de make up snuffelde kwam ik een aantal oogschaduws van het leuke budget merk  W7 tegen.  Ik besloot er een aantal mee te nemen voor mijn blog.

P1040861

De mono’s zitten in een standaard verpakking niet heel bijzonder maar ook niet goedkoop. De kleuren zouden een goed pigment moeten hebben met een flinke dosis glitter. Kom maar op met je glitters, ik ben gek op glitters.
P1040862

Ik nam maar liefst 4 kleurtjes met mij mee naar huis. van links naar rechts Vanilla Ice, Rose Gold, Gold Mine, Carbon Copy.  De namen vind ik erg leuk en kan ik zeker waarderen. De oogschaduw bevat 3 gram en is na opening 18 maanden houdbaar. Verder zien ze er echt fantastisch uit in de verpakking nu over naar de swatches.

P1040863

Hmm ik moet zeggen dat de swatches mij een beetje tegen vallen. Ik had er eerlijk gezegd iets meer van verwacht de eerste kleur valt bijna weg op mijn bleke huidje.  Nee ik ben niet om ver geblazen..

P1040874

Bij gebruik merkte ik ook dat de oogschaduws heel korrelig zijn. De oogschaduw vliegt alle kanten op en mijn hele wangen zitten onder, beetje jammer. Ik besloot een foto te maken zodat jullie begrijpen wat ik bedoel ik heb de oogschaduw hier 1 keer gebruikt.

P1040878

De oogschaduw werkt totaal niet fijn, het blend voor geen meter. Ik heb het idee dat alle glitters op mijn wang zitten in plaats van op mijn ogen. P1040880De look ziet er ook echt niet uit. Ik probeerde alle kleuren te gebruiken, ik gebruikte Rose Gold op het beweging ooglid. Gold Mine in de crease en Vanilla Ice onder het wenkbrauwbot. Verder gebruikte ik Carbon Copy als eyeliner alleen hier zie je vrijwel niets van.

Ik snap dat het beter is om een matte oogschaduw in de crease te gebruiken in plaats van een glitter oogschaduw maar helaas zie je er helemaal niets van. Ik ga deze oogschaduw als ik ze nog gebruiken alleen op het bewegend ooglid gebruiken. Ik ben niet enthousiast omdat ik weet dat W7 dit echt beter kan, kijk maar naar de Naked Dupes.

De oogschaduws kosten maar 99 cent per stuk. Dit is natuurlijk geen geld en voor jongere meiden of meiden met een budget is dit wel geschikt. Ik ga volgende keer wel weer voor een minder budget product die mij wel bevalt.

Bedankt voor het lezen! 

Comments

 1. Het ziet er zo goed uit maar helaas niet goed gepigmenteerd.
  Gelukkig dat de prijs laag is dan verlies je er weinig op.
  Ben zo benieuwd wat je voor nog veel minder gaat kopen…….

  Fijne dag Xoxo

 2. Ik ben blij dat ik deze steeds genegeerd heb! 😉 en eigenlijk is het best wel duur als je het omrekend! 4 kleuren voor €4,- daar heb je best fijne paletjes voor. Of er iets bij en een groot palette van W7 die wel fijn zijn! Jammer hoor want ze zien er wel leuk uit! 😉 Xxx

 3. Wat jammer dat je niet zo heel enthousiast erover bent!

 4. Jammer van de kwaliteit. Ik had van W7 toch wel iets meer verwacht, zeker aangezien ze altijd zo mooie palettes maken.

 5. Mmm ik ben niet fan, dit is gewoon niets voor mij!

 6. Jammer dat ze niet zo goed zijn..

 7. Jammer dat ze tegen gevallen zijn. Maar je hebt aan mij in ieder geval duidelijk uitgelegd wat je mening is over deze producten, thanks! Liefs,

 8. Jammer dat ze tegenvallen! Fijne review! weet ik iig dat ik ze niet hoef aan te schaffen!

Speak Your Mind

*