Oriflame Bronzing Pearls

Een poosje geleden kwam de tante van mijn vriend een Oriflame cursus bij mij houden. Het was echt super gezellig, we moesten ons gezicht reinigen en daarna lekker make uppen. Het was echt heel erg leuk samen met mijn lieve vriendinnetjes! Ik was gelijk onder de indruk van de pareltjes van Oriflame en laat jou vandaag zien waarom.

P1040885

De parels komen in een gouden glanzende verpakking. Het doosje bevat 25 gram en achterop staan de Ingrediënten. Verder is de verpakking redelijk clean, niet te veel poes pas.

Ingrediënten: TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, SORBITOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TIN OXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, BHT, CI 77491, CI 77891, CI 77163, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77742, CI 45410, CI 15985

P1040884

Het doosje is helemaal goud, ik ben gegaan voor de kleur Natural Bronze. De parels zijn in 4 verschillende kleuren beschikbaar namelijk: Natural Radiance, Natural Peach, Natural Bronze en Dark Bronze. De kleuren zijn voor iedereen geschikt alleen de Dark Bronze staan prachtig bij een getint huidje. Voor de meiden met een lichtere huid is dit net iets te donker. P1040883

De parels hebben een beschermend kussentje, ik vind dit echt een pluspunt aangezien ik deze parels wel mee wil nemen in mijn tas. Zo kunnen de parels niet alle kanten opvliegen en blijven ze heel.

P1040881

Aah dit ziet er toch prachtig uit!! De parels zijn bruin, rose achtig en geel. De parels zijn niet heel erg donker waardoor het mooi zal staan bij mijn lichte huid.

P1040882Je kunt de parels over je hele gezicht aanbrengen om je kleur wat gezicht te geven. Je kunt hem ook als blush gebruiken dit doe ik. De parels hebben een prachtige glans die je goed ziet als de zon erop schijnt. Ik ben niet vies van wat glans dus daarom passen deze parels zo goed bij mij. De parels zijn een van de meest verkochte items van Oriflame, ze schijnen heel erg geliefd te zijn en krijgen op de website een 4.9 van de 5.0 sterren. 

P1040892

P1040894

 

Het is altijd heel erg lastig om de kleur goed over te brengen via de camera. De parels bevatten veel mooie glitters en zijn niet te oranje. Ik ben erg enthousiast en kan dit product aan iedereen aanraden. De parels zouden ook erg lang  mee te gaan.  De pareltjes worden steeds een stukje kleiner, een vriendin van mij gebruikt ze al langer als één jaar.

Ik had nog geen ervaring met producten van Oriflame maar ben blij verrast. De producten zijn niet super budget maar ook niet duur. De prijzen zijn leuk en betaalbaar vind ik zelf. De bronzing pearls heb ik gekocht voor € 17.99 normaal gesproken kosten ze € 30,00.

Ik heb de parels besteld bij Wilma Hendriks, zij heeft ook haar eigen beautyshop: http://wilmahendriks.beautyshop.oriflame.nl/

 

 

Comments

 1. Wat een mooie bruine gloed geeft deze fijne make-up!
  Vroeger gebruikte ik van een ander merk zo een product.
  Nu gebruik ik vaste poeder.
  Maar denk er toch over om zomer bovenstaand product te gaan gebruiken.
  Zodat het net lijkt of men op holiday is geweest naar een warm oord.

  Xoxo

 2. Wat mooi Faar! Ik zat zo te twijfelen over dit product tijdens die avond, ook omdat dat meisje vertelde dat die balletjes steeds in de kwast bleven hangen, hihi. Het staat jou in ieder geval prachtig. Wie weet bestel ik deze nog eens!

 3. Wauw prijzig! Té prijzig voor mij! Al zien ze er mooi uit

 4. Wat een prachtige parels zeg!

 5. Ik had ze gister bijna gekocht op de markt, maar vind het toch best duur!

 6. Iris de Wolf says:

  Waaauw so pretty!!! liefs

 7. Wauw, mooi zeg! Ik heb die van Guerlain!

 8. Het ziet er heel erg mooi uit!

 9. Klinkt als een fijn product!
  Zelf vind ik het altijd erg lastig om bronzer aan te brengen.

Speak Your Mind

*