Mac Myth & Mac In Synch

Toen ik zag dat de nieuwe Mac collectie in de winkel lag besloot ik eventjes langs te gaan. Helaas was het item waar ik voor kwam al uitverkocht. Uiteraard liep ik niet meteen weg en besloot ik alle pareltjes eens goed te bekijken. P1040919

Ik was de lip potloden aan het swatchen en toen kwam ik een gave kleur tegen. Ik vroeg de MUA of hij er een passende lipstick bij had. Hij liet mij de Satin Lipstick Myth zien, die ging samen met In synch mee naar huis.

P1040920

De producten zitten in de simpele maar toch chique verpakkingen. Ik vind het ook leuk dat je kan zien wat voor kleur lip potlood het is.

P1040923Wat mij al meteen opvalt is dat de potloodjes veel groter zijn als andere lip potloden die ik heb. Zo gaan ze lekker lang mee 🙂

P1040921

En hier mijn nieuwe schatje Myth, myth is een satin lipstick die erg fijn aanbrengt. De lipstick blijft goed zitten en voelt erg prettig aan op de lippen. Verder is het een nude tintje met een roze tintje.

P1040924

Boven het lip potlood In Synch en onder lipstick Myth.

P1040928Het lip potlood bracht totaal niet soepel aan, ik vond het zelfs een beetje pijnlijk. Verder zie je van het potloodje ook bijna geen kleur. Ik heb het lip potlood Mac Soar en die brengt wel erg prettig aan en heeft een goed pigment. Ik moet zeggen dat dit potloodje mij een beetje teleursteld.

P1040929
De lipstick heeft dan weer wel een goed pigment. De lipstick brengt juist wel fijn aan, hij glijdt over mijn lippen. Ik moet zeggen dat ik de kleur niet erg mooi vind staan. Ik vind de kleur wel erg prettig maar heb niet het idee dat dit kleurtje mij goed staat.

P1040932Nee nee nee ik vind dit echt helemaal niks! Ik denk dat ik echt te licht ben voor dit soort kleurtjes, het staat me voor geen meter. Het had zo mooi kunnen zijn maar ik ben totaal niet enthousiast misschien is hij van de Zomer wel mooi. Ik denk namelijk dat hij beter staat bij een  iets bruiner huidje en bij  dames met een donkere huid.

Het lip potlood kost € 15,- en de lipstick € 19,-. De producten zijn verkrijgbaar bij de Mac counters, Mac pro store en bij sommige Douglas filialen. Verder kun je ze online bestellen bij Douglas & Mac Cosmetics

Zou jij deze kleur dragen?

 

Comments

 1. Aah ik snap dat je hrm hebt gekocht want hij lijkt wag donkerder en meer peachy… jammer dat hij tegenvalt.. ik denk inderdaad wel dat als de zon wat werk heeft gedaan hij wat meer zal shinen… ik heb een soortgelijke kleur van makeupstudio.. die draag ik ook alleen in de zomer en als ik wat teint heb.. XoXo Olivia…. ps. Snel datennnnnn ❤

 2. Wat een spelfouten in mijn comment… sorry… net wakker en niet nagelezen… bloos ??

 3. Jammer dat dit tegenvalt!

 4. Wat jammer dat ‘ie tegenvalt! Ik heb ook vaak dat nude kleuren me totaal niet staan omdat ze dan veel te licht zijn. Zo jammer.

 5. Oef wat balen, zeker bij een duur MAC product. Het is voor anderen denk ik wel een hele mooie nude kleur!

 6. Oh nee wat zonde! Ik vind hem ook echt niet mooi,maar wellicht in de zomer inderdaad wel. Deze kan ik van me lijstje afstrepen haha

 7. Wat zonde! Hij is inderdaad niet heel mooi bij je, miss hien in de zomer idd wel!! Ik hoop t! Liefs

 8. Aah wat jammer dat het tegenvalt.

 9. Wat jammer dat je deze producten niet fijn en mooi vind, ik vind de lipstick ook echt te nude. Ik hoop dat deze lipstick wat mooier staat in de zomer

 10. Ahh dit is echt zonde, ik had deze producten mooier verwacht 🙁 Ik hoop dat deze lipstick mooier staat in de zomer!

 11. Ik vind de kleur voor mij net iets te licht!

  • I guess finding useful, reliable inairmftoon on the internet isn’t hopeless after all.

  • Ugh! Too many variables. Is your friend doing something in keeping with your values? Is your country doing something in keeping with your values? These can swing the balance either way. A coward’s answer? You bet!

  • Great shot Adam! I’m glad somebody got to see it. I couldn’t wait for it and then it rained all day, then stayed cloudy.I voted for your friend as well. I hope she wins!Michael Glover recently posted..

  • Shirley RobinsonI originally joined the Elks auxilary last year because their main charity is for the Christmas families. I truly enjoyed shopping and giving. We also set the families up with food and personal items as well as paper products. This year I will be boxing and actually handing the recipients there gifts. I cannot wait for this ministry. What joy I will receive.

Speak Your Mind

*