VIDEO – Opgemaakt & Primark Shoplog

Na een lange poos ben ik er eindelijk achter gekomen hoe ik filmpjes plaats via WordPress. En wat denk je gewoon de link kopiëren en plakken suf he? Ik plaatste vorige week zondag en afgelopen vrijdag weer nieuwe filmpjes op mijn Youtube kanaal.

Sexy thumbnail he? Ik maak eigenlijk nooit een thumbnail maar moet dit toch echt een keer gaan doen! Het worden anders telkens van die rare foto’s. In deze video liet ik mijn opgemaakte producten zien van de maand April.

Ik had heel weinig tijd in de Primark maar shopte toch een paar leuke items! Waaronder dit mooie lila blazertje wat echt liefde op het eerste gezicht was.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie de video’s bekijken en al helemaal als jullie een reactie achterlaten. En als je eventueel nog suggesties hebt voor een video let me know!

Comments

  1. Leuk om je weer eens te horen mop. En je eigen mening ondanks “gehypte” producten vind ik top! Lekker eerlijk, zoals het moet. Jij ook een fijne dag 😉 Xxx

Speak Your Mind

*