Mac Lipstick Morange

Ik spotte dit liefje bij Vera Camilla en was gelijk enorm nieuwsgierig geworden. Toen ik zag dat hij in een mooi jasje zat wist ik het zeker.. deze ging met mij mee. Ik was bij de Mac counter in de Bijenkorf in Amsterdam en was aan het kijken naar de nieuwe limited edition namelijk Wash & Dry. Ik had een mooie highlighter gezien maar die was helaas al uitverkocht en toen viel mijn oog op een fel oranje lipstick. Ik vroeg mijn vriend advies maar die wist het allemaal niet zo goed, Mac Candy Yum Yum vindt hij juist erg gaaf maar ik zag hem twijfelen bij deze kleur. Ik vroeg aan de medewerker of ik de kleur even mocht aanbrengen en dat had ik gedaan, ik twijfelde wel eventjes maar besloot de kleur toch mee te nemen.

 

P1040937

Ik ging voor de kleur Morange wat een felle oranje kleur is zoals ik al zei. De kleur is best wel heftig vind ik, normaal gesproken zou ik niet gauw voor een oranje lipstick staan. Ik heb altijd het idee gehad dat het totaal niet zou staan maar omdat Vera hem droeg die ook blond haar heeft en een lichte huid kreeg ik er toch een beter gevoel bij.

P1040936

Morange is een amplified creme lipstick, ik heb hier eerlijk gezegd weinig ervaring mee. De lipstick zit in een heel gaaf doosje! Ik word helemaal gelukkig als ik hier al naar kijk, ik vind de zwarte verpakkingen van Mac mooi maar dit is toch extra speciaal.

P1040938

De lipstick zit ook in een ombre huls, dit schatje zal ik niet snel kwijtraken. Deze lippenstift valt echt op in mijn stash 🙂

P1040939

Ik vind het echt een super gave kleur, hij lijkt op de foto alleen meer rood als oranje!

P1040944

De kleur brengt erg prettig en makkelijk aan op de lippen. Hij dekt goed en blijft best goed zitten,  de matte lipsticks houden het wel langer uit. Deze lipstick houdt het ongeveer 3 uurtjes uit maar als ik wat gegeten heb moet ik toch bijwerken.

 

Als je deze lipstick in actie wilt zien kun je even mijn Opgemaakt video bekijken.

De lipstick zit gewoon in het vaste assortiment en kost € 19 euro, ik kocht hem in een limited edition verpakking en daardoor was hij € 21,-. Op de site is deze verpakking al uitverkocht maar misschien kun je hem nog vinden bij de Counter of bij de Pro store.

Bedankt voor het lezen!

Comments

 1. Jammer van zo een dure lipstick dat het al na een korte tijd moet bijwerken!
  Ik zou dit niet kopen.
  Duidelijke review.

 2. Wat een mooie lipstick , erg mooie verpakking ook =)
  Zelf hou ik niet van koraal/orange lipstick.
  Liefs Jorinda

 3. Ik had deze ook bij Vera gezien. Erg mooi. Ik hou van dit soort oranje/koraal kleuren. Hij staat je zeker mooi! 😉 Xxx

 4. Hele gave kleur zeg, ook echt iets voor mij! Staat je goed 🙂

 5. Gave kleur, hij staat je goed! Wel stom eigenlijk dat ze hem in een limited edition uitbrengen en er dan meer voor vragen haha! Maar ja de verpakking is daarentegen wel heel mooi!

 6. HELE mooie kleur babe!

 7. Op je lippen zie ik wel echt duidelijk dat hij oranje is. Wat een lekker kleurtje zeg!

 8. Wat een lekker kleurtje! Heerlijk zomers en mooi met de matte finish. Staat je goed meid!

 9. staat je heel mooi faar!! Liefs

 10. Wat een mooie kleur! Staat mooi bij je teint!

 11. Hij staat je goed! x

 12. Wauw, deze kleur is gaaf & staat je erg mooi!

 13. Zo snel bijwerken vind ik toch jammer met zo’n prijs. Dan voldoet Essence of Catrice ook. Vind ik echt zonde. Wel een super gave kleur trouwens!

 14. Wat een mooie kleur! Staat je ook echt prachtig!

 15. Tof kleurtje !

 16. Staat je prachtig zeg!

 17. wauw wat een onwijs toffe kleur zeg

 18. Hele mooie kleur! Lekker zomers ook 🙂

  xo

Speak Your Mind

*