Mac Sushi Kiss & Snob Lipstick

Ik was voor het slapen gaan nog eventjes snel op Twitter lezen. Toen las ik opeens een tweet van mijn vriendin Priscilla van Belleviefashion.nl waarin stond morgen zullen alle Mac lipsticks uitverkocht zijn bij Douglas. Ik appte haar meteen en ze vertelde dat de kortingscode met 25% korting perongeluk scande op de Mac lipsticks. Ik kon deze actie niet laten schieten en bestelde Please Me voor mijn moeder en 2 kleurtjes voor mijzelf. De code deed het de volgende dag al niet meer dus ik had geluk!
P1050028

Ik ging voor de kleur Sushi Kiss en Snob. Ik moest eigenlijk thuis blijven voor de pakjes man maar vanwege het lekkere weer besloot ik toch naar buiten te gaan. Toen ik thuis kwam vond ik mijn Douglas pakketje helemaal geplet door de brievenbus, ik vond het totaal niet erg want ik was blij dat ik alsnog mijn lipsticks had! Daardoor waren de doosjes wel een beetje verneukt maar goed die gaan toch de prullenmand in.

P1050030Weer 2 mooie kogeltjes voor bij de collectie. Beide lipsticks hebben een Satin finish ik denk dat dit mijn favoriete finish is van Mac. Ik vind de matte ook erg mooi maar die doen soms gewoon pijn op mijn lippen. De Satin finish brengt fijner aan en voelt ook prettiger aan op de lippen. De Satin lipsticks hebben ook een goede dekking dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

P1050031Sushi Kiss (links) is een koraal achtige lipstick, in de huls komt hij feller over dan hij daadwerkelijk is. Snob is een koele roze kleur, ik ben gek op zulke kleurtjes.

P1050032Het pigment is fantastisch! Ik heb hier één laagje aangebracht op mijn arm. Ik word hier echt gelukkig van, dit zijn echt weer toppertjes.  Deze kleurtjes vind ik ook echt geweldig in de Lente en Zomer.

PicMonkey CollageZoals je kunt zien is Snob een koelere roze tint, de kleur neigt zelfs een beetje naar paars vind ik. De lipstick brengt prettig aan. De kleur is wel romig waardoor hij niet muurvast blijft zitten op mijn lippen, na een grote maaltijd moet ik deze kleur wel bijwerken.  Verder vind ik de kleur opvallend maar niet te overdreven, je kunt deze kleur naar allerlei gelegenheden dragen.

p colaggeSushi Kiss is ook echt een kleurtje die bij mij past, ik houd hier echt van! De kleur is licht maar toch niet te voor mijn lichte huidje. Ik vind dat ik deze kleur goed kan hebben maar dat hij ook zeker prachtig zal staan bij dames met een getinte huid of een donkere huid. Ik vind het een lekker vrolijk zomers kleurtje! Deze kleur blijft net als Snob niet muurvast zitten en moet bij gewerkt worden na een grote maaltijd.

P1050079

Hier had ik Sushi Kiss 2 uurtjes op, ik vind het zo een snoepig kleurtje. Ik kreeg laatst een reactie dat het zonde was en dat ik beter goedkopere lipsticks kon kopen omdat deze dezelfde houdbaarheid zouden hebben als Mac. Eerlijk gezegd gaan alle lipsticks snel weg op mijn lippen, als ik iets drink krijg ik gelijk een kring. Ik denk dat dit aan mijn lippen ligt. Ik heb erg gevoelige lippen en heb last van eczeem rondom mijn lippen hierdoor gebruik ik ook een paar keer per dag zalfjes van de huisarts. Mijn lippen zijn eigenlijk sinds een jaar of 3/4 nogal vervelend aan het doen hihi, ze zijn regelmatig erg opgezet en pijnlijk dus ik mag blij zijn dat ik uberhaupt weer lipsticks kan dragen.  Ik heb ook langhoudende lipsticks gebruikt maar die zijn ook veel sneller weg bij mij! Ik geef graag mijn eerlijke mening maar ik heb erg lastige lippen, ik denk dat de lipsticks op jou lippen beter blijven zitten. Oke genoeg gepraat, ik ben erg blij met deze kleurtjes!

De lipsticks kosten € 19,- per stuk en zijn verkrijgbaar op Douglas.nl, Maccosmetics.nl  & bij de Mac Counter.

Comments

 1. Mooie kleurtjes! sushi kiss vind ik het mooist van de 2 🙂

 2. Prachtige kleuren en het staat je goed 😉

 3. Mooie kleurtjes en ze staan je erg goed ♥

 4. Twee hele mooie kleurtjes, snob staat je mooi! Liefs

 5. Sushi kiss vind ik erg mooi 🙂

 6. Leuk Faar! Sushi Kiss is heel erg mooi, maar Snob vind ik ook wel een kleurtje voor mezelf!

 7. wauw wat een mooie kleurtjes mop! Staan je allebei goed. Je hebt mazzel gehad met die 25% korting!

  Liefs Nicole

 8. Ik vind Snob echt prachtig!

 9. Super mooie kleurtjes. Snob maakt mij heel ordinair, haha, jammer. Bij iedereen om mij heen staat hij wel mooi. Ik vind sushi kiss heel gaaf voor de zomer! Wel gek dat ze je pakketje zo naar binnen gedouwd hadden…

 10. Hele toffe kleuren, ik vind ze beide erg mooi bij je staan! Het tweede kleurtje is wel echt mijn favoriet.

 11. Wat een mooie kleurtjes, ze staan je erg mooi! Sushi Kiss staat nog op mijn wishlist 🙂

 12. Mooie kleurtjes! Gelukkig heb je ze kunnen scoren met de korting!

 13. Sushi Kiss vind ik erg mooi..aangezien ik ook nog eens sushi-verslaafd ben, ben ik bijna verplicht van mezelf om deze aan te schaffen ;-). Binnenkort bij een MAC counter maar eens proberen!

 14. Perché non mettere dei compressori ad aria nei tubi delle colonne in quanto potrebbero aiutare di molto quanto c’è poco vento.Darebbe più spinta di rotazione nelle girate delle pale.Così girando si rirreicharebbeco di molto.

Speak Your Mind

*