Etos Lipsticks Dark Diva, Candy Crush, Summer Sweet, Peach on the Beach

Ik hoorde het nieuws al een hele tijd terug, Etos kwam met een aantal nieuwe lipstick kleuren. Ons eigen merk assortiment heeft een aantal hele leuke producten maar ook veel producten van mindere kwaliteit. Nu heeft Etos besloten om een hele hoop producten te vernieuwen dus ook nieuwe kleuren. Vandaag laat ik je 4 nieuwe lipstick kleuren zien.P1050135

P1050136Ik besloot te gaan voor 3 zomerse kleurtjes en wilde de donkere kleur ook graag proberen. Het zou geen kleur worden die ik mega vaak zou dragen maar ben gewoon erg benieuwd.

P1050137De ene kleur heeft wel een nummer onderop en de andere niet? Ik begreep dit niet zo goed, ik wist dat de lipsticks juist namen kregen inplaats van nummers dus de nummers hadden ze wel kunnen skippen. Leuk feitje trouwens de namen zijn bedacht door medewerkers van de Etos zelf.

P1050138De verpakking is nog precies hetzelfde als de oude verpakking, dit vind ik wel een beetje jammer. De verpakking is erg standaard en vind ik goedkoop ogen.

 

P1050140

 

Summer Sweet – Candy Crush – Peach on the beach – Dark Diva

Ik moet zeggen dat ik blij ben met het pigment alleen het pigment van Dark diva vind ik niet zo. De lipsticks brengen soepel aan en op mijn arm zie je 1 laagje.

P1050141Peach on the Beach

Wat een schattig kleurtje! Erg geschikt voor de zomer 🙂

P1050145Summer Sweet

Summer sweet is een soort licht rode kleur, deze zou ook leuk zijn voor een feestje.

P1050147Candy Crush

Deze kleur vind ik leuk, alleen hij had van mij wel wat feller gemogen. Als je de lipstick ziet is hij behoorlijk fel maar op de lippen valt dit best wel mee.

P1050153Dark Diva

Dit dacht ik al, de kleur bracht op mijn arm al een beetje raar aan. En op de lippen ziet het er echt niet uit, het aanbrengen ging ook echt voor geen meter. Ik heb het eerst alleen met de lipstick gedaan daarna nog met een lipkwastje erbij maar het resultaat is niet mooi.

P1050154Van veraf ziet het er nog best oké uit. Maar je moet niet van dichtbij komen kijken!

De kleurtjes blijven ongeveer 3 uur lang zitten alleen moet je na een grote maaltijd wel even bijwerken. Ik ben niet tevreden over dark diva maar de andere kleuren vind ik wel erg leuk.

Je vindt ze bij alle Etos filialen en ze kosten € 2.99 per stuk.

Comments

  1. Ik vind dat er best leuke kleurtjes tussen zitten, jammer van de laatste!

  2. Mooie opvallende kleuren.
    Vooral de 2e staat je goed.

  3. Wat een mooie lipsticks. Ik vind ze er best mooi uitzien hoor!

  4. Ik vind de laatste lipstick er ook niet zo mooi uitzien, maar dat kan ook komen omdat ik niet van donkere lipsticks hou. De rest vind ik wel leuk!

Speak Your Mind

*