Mac oogschaduw Trax

Ik was 9 juli jarig en toen werd ik alweer 22 jaartjes. Ik vierde een klein feestje voor goede vrienden en kreeg allemaal leuke cadeautjes. Van mijn schoonzus en haar vriend kreeg ik o.a. een oogschaduw van Mac die ik vandaag ga reviewen.

P1050374

 

De oogschaduw die ik heb gekregen heet Trax en heeft een velvet finish. De oogschaduw zit in een klein zwart doosje zoals we gewend zijn van Mac. Op de verpakking vind je o.a. de inhoud en de ingrediënten.

P1050375

 

Trax heeft een velvet finish, dit zegt Mac over deze finish : Super gepigmenteerd poeder dat zich egaal laat aanbrengen. Ik heb online ook nog even gezocht en kwam het volgende tegen  ; Velvet is een beetje tricky, ze kunnen een matte of satin finish hebben en soms bevatten ze subtiele glitters of is het een glitterbom. Ze zeggen dat het matte oogschaduws zijn met een glitter. Wat ik best wel apart vind want matte bevat toch helemaal geen glitter dacht ik?

P1050377

 

Trax is een hele gave paarse kleur met gouden glitters erin, ik ben fan van glitters.  De oogschaduw zit in een klein schattig zwart doosje. P1050379

 

P1050381

 

Op de swatch zie je helaas de glitters niet zo goed maar geloof me ze zijn zeker aanwezig.

P1050386

Ik heb hier trax op het bewegende ooglid gebruikt en een andere paarse kleur in de crease. Alleen vond ik de kleuren niet zo heel goed bij elkaar passen dus ik zal de volgende keer een andere kleur gebruiken. De kleur heeft een goede pigmentatie en is makkelijk te blenden.

Ik ben fan! 

Je vindt deze oogschaduw bij Douglas of Maccosmetics en hij kost € 17.50

 

Comments

  1. Mooi kleurtje zeg!! Liefs

  2. Wat een mooi kleurtje zeg. Wel echt stom dat MAC steeds duurder wordt!

  3. Wat een mooi kleurtje is dit zeg!

  4. Prachtig kleurtje! Zo tof dat je die kreeg :).

  5. Oeh heel tof kleurtje!
    Apart maar toch erg draagbaar

Speak Your Mind

*