Smashbox Full Exposure Mini Oogschaduw Palette

Ik kreeg van mijn schoonzus, vriendin en collega’s Douglas cadeaubonnen voor mijn verjaardag. Nu zat ik te kijken op de douglas site en zag ik een super schattige mini palette van Smashbox. Ik heb al genoeg oogschaduw maar vond deze leuk om mee te nemen op vakantie en besloot hem dus te bestellen.

P1050451

 

Het palette lijkt groot maar is echt super mini, de kleuren spraken mij echt aan.  Er zit in totaal 6 gram aan oogschaduw in het palette. Het palette heeft verder glanzende en matte kleuren, een perfecte combinatie.

P1050453

 

Het palette zelf vind ik een beetje suf, hij had best wat spannender gemogen. Het palette is ongeveer even groot als mijn handpalm en is lekker licht. Verder heeft het palette een stevige sluiting, alleen het open gaan gaat een beetje lastig.

P1050455

P1050456

De oogschaduws zien er echt heel erg mooi uit! De bovenste 4 kleuren glanzen prachtig <3.

P1050457

S1, S2, S3, S4

S van Shimmer kleuren.

P1050458

M1, M2, M3, M4

M staat voor Matte kleuren.

P1050460Ik heb de kleuren S1, S2 en M1 gebruikt, ik heb een winged eyeliner aangebracht met de Maybelline gel liner. Ik ben nog steeds aan het oefenen met mijn wing dus hij is niet perfect maar ik doe me best. Ik vind het trouwens echt wel jammer dat de kleuren geen namen hebben :(.

Conclusie

De kleuren zijn super goed gepigmenteerd, de matte ook absoluut. De kleuren brengen fijn aan en kun je heel makkelijk blenden. Ik ben echt onder de indruk door het pigment van de matte kleuren. Het palette is ook super handig om mee te nemen op vakantie en dat ga ik ook zeker doen.

Het palette kost € 22.50 en is te koop bij Douglas.

 

Comments

  1. Ik vind het een leuk palette en een leuke prijs!!

  2. OEH WAUW. Ik weet niet waarom ik dit palette nog niet in mijn collectie heb maar dat moet snel gebeuren want wauw, wat een plaatje!

  3. leuk palette! De grote versie sprak me ook altijd wel aan 😀

  4. Wat een leuk palette is dit, mooie kleuren! 🙂

  5. Mooie palette, lijkt wel een beetje op die van Maybelline

  6. Mooi palette!

  7. Wat een gaaf palette zeg! Mooie kleurtjes en een fijne prijs.

Speak Your Mind

*