Mac Lipliner Spice

Als je mijn vorige artikel hebt gelezen kon je zien dat ik een aantal leuke items heb geshopt bij Douglas. Ik bestelde ook een lipliner mee in de kleur Spice.  P1050440

Het doosje kwam een beetje geplet aan, het is een klein lang doosje. Bovenop staat de kleur en verder is de verpakking niet heel speciaal.

P1050443

 

P1050444

De lip potloden van Mac zijn wat langer als je gewend bent, onderop kun je de kleur vinden.

P1050445

Spice is een bruine soort Kylie Jenner kleur, de kleur is best wel apart. Ik moet zeggen dat ik deze kleur ook nog niet bij veel andere meisjes heb gezien. Ik zag hem als eerste bij Lilia van Nappyhairz.com en wist dat ik hem ook wilde hebben. Ik dacht eerst dat hij veel op Soar leek maar dat is eigenlijk helemaal niet het geval.

P1050446

Soar heeft meer een roze ondertoon en deze kleur is toch echt bruin. De kleur lijkt een beetje op roest haha! Het potlood glijdt over mijn arm heen en heeft een super pigment.

P1050448

Mijn lippen zonder enig product, het gaat de laatste tijd steeds beter met de huid rondom mijn lippen. Ik heb de laatste tijd weinig tot geen eczeem meer yeah. Verder vind ik het best apart dat ik allemaal van die vlekjes op mijn lippen heb.

P1050450De kleur brengt iets stroever aan als op mijn arm maar ik moet zeggen dat ik het niet storend vind. Verder kun je het potloodje makkelijk aanbrengen. Ik volgens gewoon altijd mijn eigen lippen, ik teken niet over mijn lippen heen want vind ze eigenlijk al vol genoeg. De kleur zelf vind ik echt heel erg gaaf, het is echt een kleur die je niet vaak ziet en dat maakt het extra leuk vind ik. Als je een lip potlood alleen draagt kan het wel een beetje uitdrogend werken.

P1050463

Ik heb hier de kleur Brave aangebracht over spice, zo wordt het iets meer roze en voelt het allemaal  minder droog aan op de lippen. Ik vind het potlood op zichzelf of in combinatie met een lipstick erg mooi! Het lip potlood blijft ook goed zitten, het is een beetje te vergelijken met een matte lipstick.

Ik ben fan van Spice, je kunt Spice kopen bij Douglas en Mac cosmetics. Het potlood kost € 15,-

 

Comments

  1. Wauw echt een super mooi kleurtje Faar!! Liefs

  2. Deze kleur staat je goed!

  3. Wauw wat een mooi kleurtje zeg. Zeker in combinatie met de lipstick is ‘ie erg mooi.

  4. Wat is ‘ie mooi zeg! De combi met de lipstick is ook erg gaaf :).

  5. Mooie kleur, staat je goed!

Speak Your Mind

*