I ♥ Sleep TAG

Ik zag de i ♥ sleep tag bij Marjoleine en aangezien ik gek ben op slapen dus daarom is deze tag ook echt voor mij gemaakt. Kijk je mee?


Hoe laat ga je meestal naar bed?
Ik lig bijna altijd rond half 11 in bed en slaap dan meestal rond 11 uur.

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Ik drink eigenlijk altijd een kopje thee voor het slapen, daarna haal ik mijn make up eraf en poets ik mijn tanden. Als ik dat gedaan heb doe ik een crème op en kam ik mijn haren. Daarna kijk ik nog of er nog leuke video’s op YouTube staan en kijk ik verder op mijn mobiel.

Wat doe je als je niet kan slapen?
Ik kijk meestal op mijn telefoon of ik ga bij mijn zus chillen. Die is meestal nog wakker dus dan ga ik maar een beetje met haar praten.

Wat is jouw favoriete slaaphouding?
Ik lig eigenlijk altijd op mijn zij, en meestal doe ik mijn deken tussen mijn benen.

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Voor lekker eten, snoep of een pizza bijvoorbeeld en eigenlijk moet je me niet wakker maken want dan ben ik gelijk mega chagrijnig.

Hoe laat gaat de wekker ‘s ochtends?
Als ik moet wakker staat de wekker altijd 06.30 en als ik vrij ben zet ik geen wekker. En zie ik eigenlijk wel wanneer ik weer wakker word.

Snoozen of direct opstaan?
Ik sta eigenlijk altijd meteen op, soms blijf ik nog 5 minuten liggen maar dan komt me papa eigenlijk altijd al snel dat ik eruit moet en moet gaan douchen.

Slaap je uit in het weekend?
Ja zeker, tenzij ik met me vriend mee ga naar de Motorcross dan gaan we meestal rond 6 uur s’morgens weg dus dan sta ik meestal rond half 6 op. Dus ik kan zo om 12 uur pas wakker worden en soms al voor 6 uur.

Welke rare dingen doe je in je slaap?
Mijn zus zegt dat ik heel vaak aan het praten ben en ik krab mezelf ook heel vaak. Als Renzo of Milja bij me slapen zeggen ze eigenlijk altijd ja je zat jezelf weer lekker te krabben vannacht. Vroeger dacht ik altijd dat me kat dat deed maar dat doe ik dus zelf.

Hoeveel kussens liggen er in je bed?
Twee kussens <3

Wat heb je aan in bed?
Ik heb meestal alleen een onderbroek aan, soms heb ik ook een slaapshirt aan maar meestal doe ik deze midden in de nacht uit omdat het veel te warm is.

Slaap je met sokken aan?
Nee ik vind het juist lekker om mijn sokken uit te doen.

Hoe groot is jouw bed?
140×200 een klein twee persoonsbedje, al is het goed genoeg voor mij. En als ik Renzo samen slaap hebben we ook genoeg ruimte.

Als ik ‘s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…
Eigenlijk ga ik meteen plassen en daarna pak ik mijn mobiel.

Droom je elke nacht?

Nee eigenlijk bijna nooit.

Welke droom of nachtmerrie kun je je goed herinneren?
Nou eigenlijk helemaal niet leuk maar ik droom vaak dat mensen dood gaan. Vroeger had ik een keer een droom over mijn beste vriendin dat ze tijdens haar vakantie in een ravijn was gevallen. En ook dat mensen mijn zusje gingen slaan en ik iedere keer naar haar toe wilde maar viel en toen ik naar beneden keek had ik geen benen heel bijzonder.

Wat is jouw grootste droom?
Ik zou het erg fijn vinden als er een medicijn zou komen voor mensen met Coeliakie zodat wij allemaal weer alles kunnen eten zonder dat we er ziek van worden. Het glutenvrije eten ben ik inmiddels wel gewend maar vaak wordt ik best verdrietig als ik bijv. op verjaardag zit en iedereen lekker taart eet en jij helemaal niks kunt eten.

Dit was hem dan alweer! Wat een leuke tag. Neem jij hem ook over?

Comments

  1. Ah deze tag is echt super leuk! Ik hou van slapen haha! Ik ga deze zeker ooit eens overnemen:D

  2. Zo te lezen hou je van slapen & lukt dat ook vaak! Ik hou ook van slapen maar het lukt niet altijd hihi. Leuke tag! Liefs

  3. Wat heb je deze tag leuk ingevuld! 🙂

Speak Your Mind

*