Sephora Wishlist

Ik ga vrijdag samen met Renzo, Jordy & Daphne naar Spanje. We gaan naar het plaatsje Playa d’aro aan de Costa Brava. Jordy is de beste vriend van Renzo en Daphne is zijn vriendin, ik ben al 3 keer met Jordy op vakantie geweest en met Daphne wordt dit de 2e keer. We hebben aan huisje gehuurd met een zwembad yeah en gaan met de auto omdat ik liever niet wil vliegen. Ik weet niet waarom maar ben een beetje bang geworden in het vliegtuig, gelukkig zijn mijn vrienden zo lief dat ze voor mij met de auto willen. Waar wij heen gaan is 15 uur rijden en je vliegt er heen met ongeveer 2 uurtjes dus ben blij dat ze voor mij met de auto meegaan. We hebben trouwens geen goede auto die het helemaal gaat redden daarheen dus hebben wij een auto gehuurd. Uiteraard ga ik lekker naar de Sephora in Barcelona en vandaag deel ik mijn wishlist met jullie.

Als eerste wil ik echt de highlighter die Jaclyn Hill in samenwerking met Becca heeft ontworpen. De highlighters van Becca schijnen sowieso super mooi te zijn. Ik ben fan van Jaclyn Hill dus ik zou deze heel graag willen hebben.

Uiteraard ga ik ook op zoek naar het nieuwe palette van Urban Decay namelijk naked smoky. Ik heb eigenlijk wel genoeg oogschaduw maar ik wil deze gewoon echt hebben. Ik vind de verpakking ook erg mooi.

 

Bite beauty ken ik via Wilemijn en Martine van livelifegorgeous.nl en 2wmn.nl, deze potloden schijnen super gepigmenteerd te zijn. Ik heb nog geen idee welke kleur ik wil maar dat ga ik gewoon even lekker swatchen in de winkel.

 

Ook ben ik zeer benieuwd naar de liquid lipsticks van Anastasia alleen die worden volgens mij niet verkocht bij Sephora. Ik hoop van wel maar ben niet zeker.

 

En als laatste wil ik deze wenkbrauw gel proberen, als het goed is matcht deze kleur goed bij mijn blonde haar. Deze gel zou muurvast blijven zitten en houdt je wenkbrauwen ook gelijk mooi in model.

 

Wat ik wel weet is dat ik met een volle portomonnee heen moet gaan maar dat komt wel goed. Ga jij nog naar Sephora dit jaar?

Comments

 1. Mooie wishlist! Ik zou heel graag van nars een concealer, foundation en/of blush willen…dure lijst haha

 2. Vooral die highlighter van Becca’s zijn echt prachtig. Als ik in de Sephora kom ga ik gelijk opzoek naar de perfecte NARS Sheer Glow Foundation, die wil ik echt heel graag hebben!

 3. Super leuk meid, ik wens je heel veel plezier. Ik vind Spanje echt een geweldig land! Ik was op vakantie toen je het postte dus ik kon niet uitgebreid reageren want de wifi is daar niet top haha. In Platja kun je ook goed shoppen, daar zit ook een hele grote winkel genaamd Vall! Schijnbaar zijn de grote winkels gewoon open tijdens de siesta maar de kleine winkels vaak niet. Platja is gewoon ook heel mooi, dus dat komt wel goed 🙂 Voor Barcelona kun je op mijn blog kijken, daar heb ik geregeld wat over geschreven. Qua zien maar ook qua shoppen, ik vind het een geweldige stad! Zoals ik zei moet je echt naar het winkelcentrum Maremagnum in de haven, daar kun je komen door de metro te pakken naar Drassanes en vanaf daar te lopen over het brugje richting het gebouw met spiegels. Daar vind je een Flormar, Kiko, veel kledingwinkels en dus ook de Primor wat ik al zei. Dat is een luxere drogist ofzo, maar wel ook met Essence en Catrice maar dat is daar nét iets duurder. Dus als je daar heen gaat zou ik gaan voor Make-up Revolution, Milani, Wet n Wild en zulke merken 🙂 Parfum is er ook goedkoper heb ik gezien. Veel plezier meid en als je vragen hebt, stuur me een berichtje!

 4. Wat een mooie wishlist. Die highlighter ziet er prachtig uit

  • We need more insgihts like this in this thread.

  • :c’est ça, j’allais le dire. Et Sarko n’est qu’une victime innocente d’un grand complot médiatico-financier, tant qu’on y est. Enfin.Villepin ne gagnera probablement pas en 2012 (tant mieux, quand on se souvient de son brillant passage à Matignon), mais il peut faire perdre Sarko. Tout comme il a fait perdre Chirac en 1997 avec la dissolution de l’Assemblée. Rien que pour ça, on l’aime bien, allez.

  • and Holloway – beautiful dark green Art Nouveau (?) tiles, and a noticeboard with a cheer-up-lovies daily drawing done by one of the staff, at least I hope it’s still happening.

 5. Hoi!
  Mooie wishlist, er zitten ook wat dingetjes bij die ik ook wel graag zou willen hebben! Ik ben laatst ook naar de sephora in barcelona geweest maar daar misten heel veel merken! Geen Becca, geen Tarte en ook geen Anastasia helaas ? anders had ik meer meegenomen!

 6. Wauw wat een prachtige wishlist heb je zeg. Ik wil ook echt graag het Naked Smoky palette!

 7. De liquid lipsticks lijken me ook super ! Zoveel mooie kleurtjes!

Speak Your Mind

*