Mac lipstick Whirl

Toen ik de nieuwe matte lipsticks van Mac Cosmetics werd ik gelijk enthousiast. De kleuren zijn allemaal echt prachtig maar Whirl & Stone spraken mij erg aan. Stone was helaas al uitverkocht maar Whirl had ik wel op tijd besteld. Vandaag heb ik een review voor jullie!

P1050478

De verpakking die we inmiddels allemaal wel kennen 🙂

P1050479

P1050480

Weer een kogeltje om toe te voegen aan mijn stash.

P1050481

Het lip potlood Whirl is echt mega populair, het schijnt een kleur te zijn die Kylie Jenner vaak draagt. En als Kylie iets draagt dan is iedereen fan en is het overal uitverkocht. Zelf heb ik het lip potlood niet maar daarom was ik juist mega benieuwd naar deze lipstick. Whirl is echt een bruine 90’s kleur en geloof me i’m lovin it.

P1050489

P1050491

Het pigment van deze matte lipkleur is erg goed, hij dekt helemaal perfect en brengt toch erg prettig aan. Ik moet zeggen dat ik deze fijner aan vind brengen als andere matte lipsticks die ik heb van Mac. De lipstick blijft ongeveer 4 uur zitten en moet alleen bijgewerkt worden na een grote maaltijd. Iets drinken of een broodje eten overleefd deze lipstick wel.

P1050492Ik ben heel erg blij met deze fantastisch lipkleur en kan hem iedereen aanraden. Ik denk dat deze kleur bij heel veel huidtinten mooi zal staan.  Ik heb op youtube video’s gezien waar donkere dames ze op hadden en daar stond deze kleur ook erg mooi bij. De kleur zit in het vaste assortiment en is te bestellen bij Douglas en uiteraard Mac zelf. Ik denk alleen wel dat deze kleur snel uitverkocht zal zijn dus als je hem ziet zou ik hem wel snel kopen. De lippenstift kost € 19.50 (alweer 50 cent duurder)

Zou jij hem kopen?

Groetjes Farah

 

Comments

  1. Mooie lipstick, staat je mooi! 😉 Xx

  2. Wat een prachtig draagbaar kleurtje. Inderdaad wel stom dat ze nu álweer 50 cent duurder zijn.

  3. Oeh pretty , de kleur staat je prachtig! Ik heb hem zelf ook, maar ik vind hem eigenlijk te donker bij mij staan..

  4. Ik vrees ervoor dat hij een beetje te donker gaat zijn voor mij maar bij jou staat hij prachtig!

  5. Wauw wat een mooie kleur ! staat je goed.

  6. omg ik wil Whirl echt zo zo graag hebben! Waarom is ie nu uitverkocht!

  7. Whirl staat je echt prachtig 🙂

Speak Your Mind

*