Ted Baker Toilettasje

Mijn ouders en zusjes waren een tijdje geleden op vakantie naar Dubai. Dubai is echt een land waar je flink goed kan shoppen en eigenlijk heb ik een beetje spijt dat ik niet mee ben gegaan. Mijn moeder appte mij dat ze een cadeautje voor mij had gekocht bij Ted Baker. Ik wilde al heel lang een toilettas van Ted Baker maar vond ze eerlijk gezegd altijd te duur. Ik had al een vermoeden dat mijn moeder en vader er eentje voor mij hadden gekocht en ja hoor ze kwamen met een klein tasje aan dus toen wist ik eigenlijk al genoeg.

P1050469

Ik vind dit tasje echt helemaal geweldig en ga deze ook zeker bewaren. Het tasje heeft een schattige lime kleur en is met een paars lintje dicht gemaakt. Het geeft echt een luxe gevoel vind ik zo een tasje.

P1050470

Het tasje zelf is officieel een sieraden tasje maar daarvoor ga ik hem niet gebruiken. Ik ga hem mooi gebruiken als make up tasje. Het tasje zelf is klein en heeft  een mooi licht roze kleurtje.

P1050471

Boven op zit een bruin strikje met een rose gouden vierkantje waarin de tekst Ted Baker staat. Het strikje maakt het echt af vind ik.

P1050472

P1050473

De rits is ook rose goud en er zit een diamantje op de sluiting (geen idee hoe je dat noemt).

P1050474De Afmetingen zijn: Breedte 16 x Hoogte 7 x Diepte 9.5 cm

Het is gewoon een klein tasje om mee te nemen in je handtas. Het is geen tasje om je halve stash mee te vervoeren maar dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg.

P1050475

Omdat het eigenlijk een sieraden tasje is zit er een zakje in de tas zodat je al je sieraden goed bij elkaar houdt. Zo blijft de buitenkant van mijn tasje wel mooi schoon dat scheelt :p.

P1050476

P1050477

Toch past mijn everyday make up er zeker wel in. Op dit moment zit er foundation , concealer, mascara en een wimperkruller, wenkbrauw poeder en gel en een potje lippenbalsem. Ik heb heb ookal mee genomen en toen had ik er ook een poeder en een blush in. Het past dus makkelijk alleen je moet niet allemaal random spullen mee nemen.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe toilettasje en zal hem zeker met plezier gaan gebruiken.

Ik heb het tasje gevonden op www.thelittlegreenbag.nl en daar kost hij nu in de aanbieding € 31.50 normaal gesproken kost hij € 45.-

Comments

  1. Wat een leuk ding, chique hoor!

  2. Wat een super schattig tasje!

  3. Wat een mooi tasje!

  4. Wat een schattig toilettasje !

  5. Wauw heel erg mooi zeg! Lieve ouders heb je! 😉

Speak Your Mind

*