Kiko Water Eyeshadow 212 & 218

Ik was van de week langs de Kiko in Amstelveen, ik was niet van plan om naar binnen te gaan maar ja je weet wel hoe dat gaat he? Ze hadden een hele boel leuke items in de sale en ik besloot 2 eyeshadows mee te nemen.

P1050512

Ik nam 2 water eyeshadows mee. De doosjes lijken een beetje op Mac niet heel bijzonder gewoon zwart that’s it.

P1050513Ik nam de kleuren 212 mee en nummertje 218.

P1050514De kleuren zitten in een klein simpel zwart doosje en hebben een goede sluiting. P1050516De oogschaduws hebben echt een prachtige inhoud, kijk hoe mooi! Hier worden we allemaal wel gelukkig van denk ik. Ik heb gekozen voor een turquoise kleur en een koraal oranje kleur.

P1050517

 

Het pigment is harstikke goed en je kunt de oogschaduws zowel droog als nat aanbrengen. Ik heb ze hier op mijn arm droog aangebracht en op mijn ogen ook.

P1050551

 

Ik heb hier de kleur op mijn ooglid gebruikt en 2 kleuren uit het Urban Decay electric palette in de crease en in the outer v. Helaas is de kleur in de crease haast hetzelfde als de kleur van Kiko en daarom zie je niet echt een overgang.

P1050530

P1050527De oranje koraal achtige kleur is een warme kleur en zou ik daarom eerder combineren met bruine oogschaduws. De kleur dekt op het ooglid net zo goed als op mijn arm. De kleur heeft een soort gouden shimmer er door heen echt heel erg mooi. Verder heb ik hier het lip potlood Spice aangebracht van Mac.

De kleuren zijn makkelijk te blenden en zien er net zo mooi uit op de ogen als op mijn arm. De kleurtjes zijn nu € 4.40 per stuk en worden verkocht bij Kiko in Amsterdam, Amstelveen en Rotterdam. Je kunt ze ook online bestellen bij  http://www.kikocosmetics.com/nl

 

 

Comments

  1. Wat een geweldige kleuren.

  2. Wow wat een pigment, erg mooie kleuren!

  3. Mooie kleuren, het patroon ziet er ook erg leuk uit! 🙂

Speak Your Mind

*