Mac Pro Long Wear Waterproof Foundation

Mijn vriendin Milja had deze foundation en was super enthousiast. Ik had de normale pro long wear al echt super vaak gehad en zeker al 5 flesjes van opgemaakt.  De foundation zou waterproof moeten zijn en dus ook heel lang blijven zitten. P1050493

De foundation zit in een langwerpig doosje en is heel anders verpakt als de normale pro long wear foundation. De foundation is trouwens ook olie vrij dat komt goed uit. Als je een vette huid hebt kun je deze foundation daarom ook makkelijk gebruiken.P1050494De kleur  NW20 is mij aangeraden door de make up artist bij de Counter. Toevallig was de MUA een oud klasgenoot en vriendje van mij en bracht hij de foundation ook aan. Ik vond de foundation er goed uitzien qua kleur en finish en besloot hem daarom ook mee naar huis te nemen. NW staat voor Not warm en betekend dat je een roze ondertoon hebt, ik dacht altijd dat ik NC nodig had maar dat is dus niet waar. NC staat voor Not cool en is dus geschikt voor een gele ondertoon.

P1050495De foundation zit in een tube anders als wat we gewend zijn van Mac maar zeker niet verkeerd. Je zal maar een glazen potje laten vallen daar heb je met deze tube geen last van. De tube is wel klein vind ik, hij bevat maar 25ml. Ik denk dat je hier toch wel lang mee doet trouwens.

P1050496

P1050497

De foundation is wat dikker als bijv. een BB creme maar is ook weer niet super dik zoals een mousse. De foundation is makkelijk te blenden en voelt prettig aan.

P1050498

P1050499

Blote billen face. P1050501De foundation dekt goed en de kleur sluit ook goed aan.

P1050502Toch geeft de foundation toch een beetje glow en dat vind ik erg leuk. Zoals ik al zei dekt de foundation goed en matcht de kleur ook goed met mijn huid. Ik heb ermee gedoucht en de foundation zat er echt nog perfect op erg bizar. Ik moet nu gelijk aan dat plaatje denken waar ze zeggen dat je een meisje mee moet nemen naar het zwembad op de eerste date hahaha. De foundation blijft ook erg lang zitten zeker wel een uur of 8 en dat vind ik goed genoeg.

De foundation kost € 34.50 en wordt verkocht bij Mac zelf en Douglas.

Comments

  1. Haha wat bizar dat ‘ie zo goed blijft zitten. En dat plaatje van dat je een meisje mee moet nemen naar het zwembad op de eerste date die heb ik ook wel eens voorbij zien komen. De foundation ziet er ook erg mooi uit!

  2. Klinkt als een erg fijne foundation!

  3. Wauw, ziet er goed uit zeg! Het kost wat, maar dan heb je ook zeker wat.

  4. Ziet er super goed uit! Liefs

Speak Your Mind

*