Welkom op Farahvanbreukelen.nl + Alweer 1 jaar bloggen

Hey daar! Ik heb besloten op een nieuwe blog te maken. Ik ben vandaag alweer precies een jaar geleden met bloggen en ik was beautybyfaar.nl helemaal spuugzat niet de blog hoor maar de naam. Ik moet zeggen dat ik echt geen inspiratie had en daarom maar beautyby deed (wat de hele wereld doet). Maar ik ben blij dat ik nu gewoon mijn eigen naam als blog heb, dat past ook beter bij me. Ik ga zeker nog posten over beauty eigenlijk bijna alleen maar. Verder vind je fashion, lifestyle en af en toe persoonlijke artikelen op mijn blog. Ook wil ik me meer bezig houden met YouTube want dat vind ik ook erg leuk. Ik ga proberen elke week 3 artikelen te schrijven en dan 1 a 2 video’s dat hangt af van de tijd die ik heb. Ik heb er weer helemaal zin in en hoop dat jullie mij onder deze nieuwe naam weer door volgen!

xxx

 

tafelkleed-1-jaar-meisje

Comments

  1. Je nieuwe blog ziet er prachtig uit mop! <3

  2. Leuke blog

  3. Super leuk dat je een nieuwe start maakt!

Speak Your Mind

*